napisał(a) donia81 » 07.06.2014 13:03
Witam ja tez sie podpinam pod temat. Szukam czegosc w okolicach Puli, Vrsaru, Umag dla 2 doroslych, 2 dzieci (4 i 6 l.) oraz pieska (sredni, ok 12 kg, spokojny i przyjazny), moga byc nawet pola namiotowe ale mam lekkie obawy czy termin 7-14.09 to nie za zimne noce .... Namioty z tego wzgledu bo nie bylibysmy uwiazani do miejsca ale jakby jakis fajny camping sie trafil jako baza wypadowa to czemu nie? Wazne zeby byl cien ze wzgledu na dzieci, my tez nie przepadamy szczegolnie za sloncem:P W zeszlym roku bylismy u kolezanki na Hvarze ale teraz chcielibysmy na polnocy Chorwacji pozwiedzac Interesuje mnie wycieczka statkiem na Kanal (nie pamietam nazwy ale plynie sie tam z Umag czy Vrsaru i zwiedza jaskinie piratow) - czy ktos sie orientuje czy we wrzesniu tam jeszcze ktos organizuje takie wycieczki i czy warto i jak to wyglada z zabraniem psiaka bo czytalam ze Chorwaci nie chca zeby ludzie psy zostawiali w apartamanetach no a wiadomo jak bedziemy mieli namiot to raczej piesek by w nim mogl pasc:/
Zostawiam namiary: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl Z gory dziekuje!