szpaczek82 napisał(a):Witam
Widzę że na Hvarze to musi być cudownie... Nikt nie chce się podzielić namiaram na sprawdzony apartament. Ale spokojnie będę szukał dalej.
Apias napisał(a):Witajcie,
dopiero się zarejestrowałam, więc na razie poruszam się po forum trochę po omacku.
Jeśli jestem w złym miejscu, odeślijcie bez niepotrzebnych złośliwości.
Poszukuję apartamentu dla rodziny 2+2 (8 i 11 lat) na Hvarze, w rozsądnej odległości (do 1 km) od plaży (najchętniej żwirkowej).
*Termin 28 lipca -11/12 sierpnia 2018
*cena do 4200 zł za całość pobytu, czyli do 300 zł za noc
*koniecznie na parterze z kawałkiem ogródka i meblami ogrodowymi, żeby można było zjeść na zewnątrz
*osobna sypialnia dla rodziców (dzieci mogą spać w części wspólnej)
*spokojna okolica (bez hałasu, dyskotek, życia nocnego)
*planujemy zjechać całą wyspę więc lokalizacja najlepiej gdzieś pośrodku, żeby wszędzie było względnie blisko
Wiem, że budżet nie za wielki, ale wiem też, że w tej kwocie można wynająć naprawdę dobry apartament. W zeszłym roku mieszkaliśmy w wiosce pod Labinem (Istria) w fantastycznym, czyściutkim apartamencie z full wyposażeniem i własnym ogrodem za 3500 zł za 14 nocy. Natomiast 2 lata temu w podobnej kwocie upolowaliśmy podobny na wyspie Krk, aż żal było wyjeżdżać.
Także wydaje mi się, że przy pominięciu opłat prowizyjnych na booking.com i innych można w tej kwocie znaleźć coś fajnego.
Pomożecie?
Dzięki z góry!
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje