Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

szukam Apartamentu 3+2 Brela lub inne miejscowości

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mirasowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mirasowski » 14.12.2014 14:30

Witam.
Szukam sprawdzonego apartamentu dla 5 osób ( 4 dorosłych i dziecko lat 5).
Interesuje mnie Brela , chociaż nie wykluczamy też inne miejscowości.
Zależy nam przede wszystkim na bliskości do fajnej plaży.

Chętnie pomogę i podam namiary na sprawdzone miejscówki w których byłem w miejscowościach : Tucepi , Orebić lub w Ruskamen -Lokva Rogoznica.
Pozdrawiam.
Kacper111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kacper111 » 26.12.2014 13:12

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

do wyboru do koloru
baba.z.piasku
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) baba.z.piasku » 26.12.2014 13:50

W sprawie Breli nie pomogę, bo też szukam jakiegoś fajnego apartamentu 5 osobowego i na razie ciężko to idzie... Jeżeli nic interesującego (czyt. sprawdzonego) nie znajdziemy, to bierzemy też pod uwagę Tucepi lub Orebić. Czy mogłabym prosić o przesłanie namiarów na priva? Z góry dziękuję :-)
paulr
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) paulr » 26.12.2014 14:15

na tej stronie brela denerwuje mnie ze nie podają cen, trzeba pisać do każdego a mało kto narazie odpisuje:)
Kacper111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kacper111 » 26.12.2014 21:02

paulr napisał(a):na tej stronie brela denerwuje mnie ze nie podają cen, trzeba pisać do każdego a mało kto narazie odpisuje:)

no i dobrze, czasami można cos utargować
paulr
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) paulr » 27.12.2014 07:54

A jak by bylo na stronie to nie mozna?:-) a tak wysylam maila ktos po tygodniu odpisuje a cena 2 razy wieksza niz sie zaklada:-) dla mnie lepiej jak od razu widze ile co kosztuje a nie musze sie dopytywac itp. Choc wiadomo kazdy woli inaczej:-)
mirasowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mirasowski » 27.12.2014 14:25

Witam. Ja właśnie jestem w trakcie wysyłania wiadomości z zapytaniem o ceny apartamentów. Większość nawet odpisuje. Wysyłamy po uprzedniej selekcji po przeglądaniu wielu stron z ofertami noclegów.Wysyłamy do tych które się spodobały po zdjęciach i lokalizacji.
Właśnie negocjuję cenę apartamentu.
Również mnie drażni że cen na stronach nie podają. Mi się wydaje że po prostu ceny są różne dla różnych narodowości. Dla Polaka powinno być taniej. :D Pozdrawiam. Kończąc piwem że z doświadczenia wiem że warto negocjować ceny. Pozdrawiam.

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone