winniczka napisał(a):Hejka, bardzo dziękuje za szybki odzew poproszę o namiary może jakis link do strony apartamentów, jak to wygląda cenowo? Pozdrawiam
Mario 1975 napisał(a):(..)
Cena za 4-osobowy apartament wynosiła 65 euro a za 2-osobowy 40 euro, jednak przy 14-dniowym pobycie bez najmniejszych problemów cena zmalała o 5 euro na każdym apartamencie (klimatyzowanym, z balkonem i wyposażonym we wszystko, co ja nazywam porządnym chorwackim standardem). Gospodarze to przemili i uczynni starsi ludzie nie stroniący od poczęstunku winem i rakiją swoich dorosłych gości oraz muszelkami i lawendą dzieci. Ja na swoje 4 razy w Chorwacji za każdym razem jeździłem do innej miejscowości ale po urlopie w Baśkiej Vodzie mam ogromną ochotę wrócić tam przy najbliższej okazji.
Oto dane z posiadanej przeze mnie wizytówki:
Marin Josipovic, Don Mihovila Pavlinovica14, 21320 Baśka Voda, tel +385 (0) 21 62(... )
Mario 1975 napisał(a):Winniczka, apartamenty, o których mowa posiada starsze małżeństwo.
Nie mają Oni swej oferty w internecie bo mam wrażenie, że sieć w Chorwacji jest o wiele mniej powszechna niż u nas. Ja znalazłem tych gospodarzy jadąc na wakacje w tzw. ciemno. Poszukiwanie odpowiedniej kwatery 2 lipca br. rano zajęło mi może 20 minut i był to trzeci apartament, który oglądałem.
Cena za 4-osobowy apartament wynosiła 65 euro a za 2-osobowy 40 euro, jednak przy 14-dniowym pobycie bez najmniejszych problemów cena zmalała o 5 euro na każdym apartamencie (klimatyzowanym, z balkonem i wyposażonym we wszystko, co ja nazywam porządnym chorwackim standardem). Gospodarze to przemili i uczynni starsi ludzie nie stroniący od poczęstunku winem i rakiją swoich dorosłych gości oraz muszelkami i lawendą dzieci. Ja na swoje 4 razy w Chorwacji za każdym razem jeździłem do innej miejscowości ale po urlopie w Baśkiej Vodzie mam ogromną ochotę wrócić tam przy najbliższej okazji.
Oto dane z posiadanej przeze mnie wizytówki:
Marin Josipovic, Don Mihovila Pavlinovica14, 21320 Baśka Voda, tel +385 (0) 21 620 568.
Mam nadzieję, że pomogłem a w razie jakichkolwiek pytań proszę o kontakt, odpowiem najszybciej jak będę mógł.
emok napisał(a):Polecam Brelę. Dobra kwatera, miła właścicielka, super widok, spokój,dobre ceny, cisza w dzielnicy Stomarica. Niestety pod górkę ale tam wszyscy tak mają. Podam wszystkie namiary.
winniczka napisał(a):Dziękuje za namiary, niestety chyba będe musiała zrezygnować z Breli ceny za nocleg bardzo wysokie! Macie może jakiś dobry namiar na apartamenty w pobliżu Breli na początku lipca w cenie do 60 euro za dobę 2+2 i do 40 euro za dobę dla 2 osób? Pozdrawiam
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje