Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Szukam apartamentów w Breli lub Baśka Voda?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
bonar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bonar » 11.01.2012 00:52

Oczywista oczywistość, na tym forum jest bogate FAQ, jednak w dobrym tonie jest polecić namiary na sprawdzoną kwaterę, tym bardziej, że to nas nic nie kosztuje a satysfakcja gwarantowana :lol:
Proszę się nie zrażać przycinkami, tylko śmiało pytać
Z czystym sumieniem mogę polecić kwatery w Tribunj lub w Vodicach gdzie byliśmy w 2010r, możecie się powołać na mnie.

Nie będę Was odsyłał do FAQ, tylko jeżeli Was interesuje ten region, śmiało pytajcie.

pozdrav

proszę przeczytać cztery tematy poniżej...
_Rafi_
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) _Rafi_ » 11.01.2012 08:24

bonar w Vodicach co możesz polecić ?
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
bonar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bonar » 11.01.2012 10:17

_Rafi_ napisał(a):bonar w Vodicach co możesz polecić ?

Witam, może zacznę od Dario, właściciela kwater w Vodicach i Tribunj.
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Gość który dba o "swoich" polskich turystów jak mało kto! Facet pięknie posługuje się w naszym języku i tego uczy swoich chłopców, jest pomocny w każdej sytuacji. To co piszą ci co u niego byli, w żadnym stopniu nie jest bajką, On naprawdę opiekuje się swoimi (dodam) polskimi turystami, bo wynajmuje swoje kwatery przeważnie polskim turystom.
Myśmy byli u Dario na kwaterze Antonio3 w Tribunj we wrześniu, bo pojechaliśmy naprawdę po wypoczynek, i zaręczam wszystkich, 100% zadowolenia :)

Proszę poczytaj co piszą inni w temacie:
forum/viewtopic.php?t=28810

pozdrav
_Rafi_
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) _Rafi_ » 11.01.2012 10:52

bonar napisał(a):
_Rafi_ napisał(a):bonar w Vodicach co możesz polecić ?

Witam, może zacznę od Dario, właściciela kwater w Vodicach i Tribunj.
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

pozdrav

Po to dałem email ,żeby tu śmietnika nie robić :wink: . Bonar Akurat te to wszyscy z forum chyba znają.Może cos oprócz Dario polecasz ?
bonar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bonar » 11.01.2012 11:03

Zawsze polecam kwatery w których byliśmy, sprawdzone.
W tym rejonie tylko powyższe.
Mogę też polecić kwaterę na Ciovo, "jadranką" 79km na południe :D
KrisM
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) KrisM » 11.01.2012 13:03

Rafi - a jaki apartament w Vodicach Cię interesuje?:) byłem kilka lat temu u świetnych ludzi, ale to było kawałek od morza
_Rafi_
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) _Rafi_ » 11.01.2012 15:29

KrisM napisał(a):Rafi - a jaki apartament w Vodicach Cię interesuje?:) byłem kilka lat temu u świetnych ludzi, ale to było kawałek od morza

Pisz na emaila wyżej podałem.
Co do apartamentu to na 4-5 osób.Zbieram poprostu informacje,bo na ten rok teoretycznie wybrałem ,ale póki zaiczka nie zapłacona wszystko może ulec zmianie :wink: .
Mikolaj
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikolaj » 20.01.2012 10:50

emok napisał(a):Polecam Brelę. Dobra kwatera, miła właścicielka, super widok, spokój,dobre ceny, cisza w dzielnicy Stomarica. Niestety pod górkę ale tam wszyscy tak mają. Podam wszystkie namiary.

....moge jakis namiar :)
Pozdrawiam
Poprzednia strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Szukam apartamentów w Breli lub Baśka Voda? - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone