alutka napisał(a):Witam.Mieliśmy zamiar jechać na Dalmację,ale znajomi nas wykręcili.Postanowiliśmy jechać sami,a jest to nasz 1 wyjazd za granicę.Chcemy bliżej czyli Istra lub Kvarner.termin czerwec.Wierzę w Was!!!!!!!!!
alutka napisał(a):Dzięki.Przejrzałam chybcikiem,jest dużo bez klimatyzacji.Czy są tam plaże dla dzieci?
alutka napisał(a):Witam.Mieliśmy zamiar jechać na Dalmację,ale znajomi nas wykręcili.Postanowiliśmy jechać sami,a jest to nasz 1 wyjazd za granicę.Chcemy bliżej czyli Istra lub Kvarner.termin czerwec.Wierzę w Was!!!!!!!!!
Gosia Begovic napisał(a):Moge zaoferowac pobyt w moich app.KVARNER -DRAMALJ(CRIKVENICA) MOJA STRONA INTER: zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link Razem z mezem wynajmujemy app.(jestesmy polsko-chorwacka rodzina. e-mail :gosia@jakob-apartments.info
mirko napisał(a):Gosia Begovic napisał(a):Moge zaoferowac pobyt w moich app.KVARNER -DRAMALJ(CRIKVENICA) MOJA STRONA INTER: zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link Razem z mezem wynajmujemy app.(jestesmy polsko-chorwacka rodzina. e-mail :gosia@jakob-apartments.info
Brava pani Begović!!!
Reklama zadarmo?
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje