Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

szukam apar. na Istrze lub Kvarner

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
alutka
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) alutka » 19.03.2007 08:53

Witam.Mieliśmy zamiar jechać na Dalmację,ale znajomi nas wykręcili.Postanowiliśmy jechać sami,a jest to nasz 1 wyjazd za granicę.Chcemy bliżej czyli Istra lub Kvarner.termin czerwec.Wierzę w Was!!!!!!!!!
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 19.03.2007 08:59

alutka napisał(a):Witam.Mieliśmy zamiar jechać na Dalmację,ale znajomi nas wykręcili.Postanowiliśmy jechać sami,a jest to nasz 1 wyjazd za granicę.Chcemy bliżej czyli Istra lub Kvarner.termin czerwec.Wierzę w Was!!!!!!!!!

na przykład: zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
alutka
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) alutka » 19.03.2007 10:45

Dzięki.Przejrzałam chybcikiem,jest dużo bez klimatyzacji.Czy są tam plaże dla dzieci?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 19.03.2007 10:54

alutka napisał(a):Dzięki.Przejrzałam chybcikiem,jest dużo bez klimatyzacji.Czy są tam plaże dla dzieci?

Pytanie zbyt ogólnikowe więc moja odpowiedź brzmi: są tam plaże dla dzieci a wiem to stąd, że też mam dzieci :lol:
keruj7
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) keruj7 » 23.03.2007 02:28

Wybieram się w też w czerwcu. I też myślę o Istrii. Do tej pory jeździłem pod namiot. Ale w tym roku mam zamiar poszukać apartamentu i to na miejscu. Przegląd ofert w internecie przytłacza. Spróbuję jak w Polsce na żywioł. Mam nadzieję, że nie będę musiał spać w samochodzie.
tunia
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) tunia » 23.03.2007 12:01

alutka napisał(a):Witam.Mieliśmy zamiar jechać na Dalmację,ale znajomi nas wykręcili.Postanowiliśmy jechać sami,a jest to nasz 1 wyjazd za granicę.Chcemy bliżej czyli Istra lub Kvarner.termin czerwec.Wierzę w Was!!!!!!!!!

witam,

bylismy na Istrii w zeszłym roku. Mogę przesłać na maila kilka zdjęć i adres apartamentu, w którym byliśmy.
Pozdrawiam.
712margolcia
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) 712margolcia » 29.03.2007 07:05

bylismy na Istrii w zeszłym roku. Mogę przesłać na maila kilka zdjęć i adres apartamentu, w którym byliśmy.
Pozdrawiam.[/quote]

Wyjeżdżam na początku lipca. Czy mogę prosić namiary na kwaterę w Istrii? adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
tunia
Autostopowicz
Re:szukam apartamentu na Istrze

Nieprzeczytany postnapisał(a) tunia » 29.03.2007 08:50

witam,
przesłałam adres na wskazany mail.
zycze owocnego szukania i pozdrawiam :lol:
Gosia Begovic
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gosia Begovic » 29.03.2007 09:50

Moge zaoferowac pobyt w app.KVARNER -DRAMALJ(CRIKVENICA) STRONA INTER: zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link polsko-chorwacka rodzina. e-mail :gosia@jakob-apartments.info
Ostatnio edytowano 29.03.2007 15:41 przez Gosia Begovic, łącznie edytowano 1 raz
Gosia Begovic
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gosia Begovic » 29.03.2007 09:55

[quote="alutka"]Witam.Mieliśmy zamiar jechać na Dalmację,ale znajomi nas wykręcili.Postanowiliśmy jechać sami,a jest to nasz 1 wyjazd za granicę.Chcemy bliżej czyli Istra lub Kvarner.termin czerwec.Wierzę w Was!!!!!!!!![/quote]
Moge zaoferowac pobyt w naszych app.razem z mezem wynajmujemy app,kvarner-Dramalj-Crikvenica.Nasza oferta:www.jakob-apartments.info (jestesmy polsko-chorwacka rodzina)Zapraszamy
mirko
Rezydent

Nieprzeczytany postnapisał(a) mirko » 29.03.2007 10:34

Gosia Begovic napisał(a):Moge zaoferowac pobyt w moich app.KVARNER -DRAMALJ(CRIKVENICA) MOJA STRONA INTER: zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link Razem z mezem wynajmujemy app.(jestesmy polsko-chorwacka rodzina. e-mail :gosia@jakob-apartments.info

Brava pani Begović!!!
Reklama zadarmo?
Gosia Begovic
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gosia Begovic » 29.03.2007 10:52

A czy jest w tym cos złego?Mysle ze inni czasem szukaja czegos co istnieje!
new leaf
Podróżnik
No właśnie ;)

Nieprzeczytany postnapisał(a) new leaf » 29.03.2007 11:43

Co w tym złego że rodaczka chce pomóc w znależieniu jakiego lokum na wakacje..nie przesadzjcie mirko..on chce komus pomóc :D
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 29.03.2007 12:20

mirko napisał(a):
Gosia Begovic napisał(a):Moge zaoferowac pobyt w moich app.KVARNER -DRAMALJ(CRIKVENICA) MOJA STRONA INTER: zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link Razem z mezem wynajmujemy app.(jestesmy polsko-chorwacka rodzina. e-mail :gosia@jakob-apartments.info

Brava pani Begović!!!
Reklama zadarmo?

Mirko ... Gosia reklamuje i bardzo dobrze robi. Reklama jest dzwignią sukcesu. Ty również możesz zareklamować. Jak masz coś do zaoferowania to dawaj. !!
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 29.03.2007 12:27

Gosia Begovic napisał(a):A czy jest w tym cos złego?Mysle ze inni czasem szukaja czegos co istnieje!

Gosia .. zobaczyłem stronę www. W zakładce "dystans" (odległości) jakoś zabrakło miejsca na podanie odległości np. do Warszawy, Krakowa. Dlaczego ???
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone