Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Szukam ap.Baska Voda lub Tucepi

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
m82m
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) m82m » 04.08.2006 14:27

Szukam ap. dla 5 osób w terminie 26.08-2.09.06 w Baskiej Vodzie lub Tucepi.Mam wykupiony bilet autobusowy.Możemy wysiąść z autobusu w jednej z tych dwóch miejscowości.Proszę o pomoc.Może macie coś sprawdzonego?
bonar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bonar » 04.08.2006 17:28

Witam
Byłem w Tucepi 24.06-01.07 jeżeli jesteś zainteresowana(y), mogę przesłać, podaj adres@
Poniżej moja krótka relacja
forum/viewtopic.php?t=12321
pozdrav :hut: :papa:
m82m
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) m82m » 04.08.2006 19:09

Witam! Prosze.
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
kiur
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) kiur » 04.08.2006 20:35

Byłem kiedyś w Tucepi na przełomie sierpnia i września. Wraz z ostatnim sierpniowym weekendem życie w Tucepi umarło. Nagle gdzieś ci wszyscy ludzie zniknęli i zrobiło się bardzo, bardzo przyjemnie :-) Jechałem w ciemno i ze znalezieniem kwatery nie było problemu. Pierwsza mi się nie podobała, druga również i zostałem w trzeciej. Dodam, że szukałem tylko przy głównej promenadzie 10 metrów od morza.
bonar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bonar » 04.08.2006 20:45

Witam
poszło
:papa:
Jak tylko wjedziesz do Tucepi po lewej stronie zjeżdżając w dół do miasta, za prawym zakrętem jest myjnia samochodowa i następna posesja to właśnie ten adres.
pozdrav :hut:
m82m
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) m82m » 05.08.2006 07:27

Dziekujebardzo bonar!
POZDRAV!
Pakula
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pakula » 05.08.2006 08:40

Witam,masz tutaj telefon do pani Małgorzaty Brigić w Tucepi;0385 2130 62.Jak będziesz już w Tucepi to zobacz czy wolna jest kwatera na ulicy Kraj 33.Byliśmy tam w tym roku 10-07 do 23-07,Przemiła kobieta naprawde polecam do morza 100m.Powodzenia

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone