Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Szok po zobaczeniu HR

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Marcin29
Croentuzjasta
Szok po zobaczeniu HR

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marcin29 » 15.09.2006 13:26

Bylem w Chorwacji w sierpniu.Minal miesiac a mnie ciagnie tam tak strasznie ze normalnie juz wysiedziec nie moge. Bylismy krociutko, 10 dni, starczylo czasu na KrK, Primosten, Trogir, Split, Krka...
Nie pamietam miejsca (a duzo juz widzialem) zeby tak przypadlo do gustu...mile wspominam ta plaze na okrug gornij z dj grajacym pod parasolem Tubroga, banan i jet ski w zatoczce, czysciutka wode w Primostenie, wodospady na Krka, Trogir i Split noca....
ehhhh szkoda ze juz po ale wiem jedno..w nastepnym roku napewno tam pojade, jeszcze zaden kraj nie wywarl na mnie takiego wrazenia....

i wiecie co?...czytajac Wasze wypowiedzi wcale nie czuje sie osamotniony...

HR jest piekna a panie Chorwatki...a moze lepiej na tym skoncze.... :wink:
krzysiekrz
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzysiekrz » 15.09.2006 13:57

Ja też ciężko przeżyłem powrót z wakacji, ale powiem Ci, że gdybyśmy jeździli do HR co miesiąc to nie byłoby tak fajnie tam wracać i urlop nie cieszyłby tak bardzo.
Cayman
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Cayman » 15.09.2006 14:30

Marcin, miałem identyczne odczucia...Przejechałem całą Europę i rok temu postanowiłem odwiedzić tak popularną wśród Polaków Chorwację...Po przybyciu na miejsce pukałem sie w głowę dlaczego tak poźno się na nią zdecydowałem...Ale w sumie "deser" powinien byc najsmaczniejszy...Tak mi się spodobało na zeszłorocznej majówce że pojechałem w lipcu, w tym roku byłem w sierpniu i z pewnością wybiorę się jeszcze kiedyś...najlepiej we wrześniu...
slawek66
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawek66 » 15.09.2006 14:38

witaj w klubie :D
MattiM
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) MattiM » 15.09.2006 14:43

Mam to samo. 9 dni temu wróciłem z Cro i jeszcze nie mogę dojść do siebie, tak mi się podobało. Pojechałem pierwszy raz i to na Istrię, a wg forumowiczów na Dalmacji jest podobno jeszcze ładniej. W przyszłym roku wiem gdzie się wybiorę i na dłużej niż tylko tydzień :D
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 15.09.2006 15:21

Mnie pogięło, bo już czwarty rok pod rząd jadę....
Pakula
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pakula » 15.09.2006 18:55

Ja byłem dwa razy i niezamierzam poprzestać na tym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 15.09.2006 19:01

A co powiecie - czy warto jechać 10 raz :?: :wink: :lol:
Chyba tak, bo jubileusze są najlepsze :lol: :lol: :lol:
:papa:
dorga
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) dorga » 15.09.2006 19:16

Do Chorwacji jeździmy od 10-ciu lat, byliśmy kilkanaście razy. Nie znudziło się nam i pewnie nie tak prędko znudzi. Ba z czasem, to nawet odległości wydają nam się mniejsze.
Stela
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Stela » 15.09.2006 19:32

no, ja byłam 4 razy i chcę jeszcze 8)
Pakula
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pakula » 15.09.2006 19:34

Mam pytanie,Chorwacja jest piękna to fakt,ale nieukrywam że ciekawią mnie inne zakątki europy,i tu pytanie Jadąc do Cro czteroosobową rodziną 2+2 trace około 5tys zł.Czy jadąc np; do Włoch czy Hiszpani te same pieniądze mi wystarczą???No wiadomo jadąc do Hiszpani trzeba doliczyć troche na paliwo,ale poza tym starczy???
Marcin29
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marcin29 » 15.09.2006 21:00

Pakula napisał(a):Mam pytanie,Chorwacja jest piękna to fakt,ale nieukrywam że ciekawią mnie inne zakątki europy,i tu pytanie Jadąc do Cro czteroosobową rodziną 2+2 trace około 5tys zł.Czy jadąc np; do Włoch czy Hiszpani te same pieniądze mi wystarczą???No wiadomo jadąc do Hiszpani trzeba doliczyć troche na paliwo,ale poza tym starczy???

nie ma szans.z moich obserwacji ITA FRA czy ESP jest okolo 2xdrozsza niz HR.Hotele, jedzenie, caly serwis.Bylem rok temu w ITA a dwa temu we FRA i nie ma szans zjechac tyle kraju i tyle zobaczyc co w HR :oops:
Marcin29
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marcin29 » 15.09.2006 21:16

ah i jeszcze cos...w Primostenie bylismy w czyms takim
www.auroraclub.hr
obledna impressska 8)
victoo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) victoo » 15.09.2006 21:26

w europie to polecam zobaczyć Santorini! Architektura tej wyspy powala!
kilka zdjec
http://www.pbase.com/wiktorbubniak/santorini
Trebor
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Trebor » 15.09.2006 21:30

Janusz, FUX - was nikt nie przebije (no, może Dorota - A to ja, albo ta od Thalii, co to firmę turystyczną ma...). Cayman - bedziesz smakował ten deser jeszcze nie raz. Ja chcę też dalej smakować, ale dozując przyjemności - co drugi rok. Pamiętajcie, że są też w Europie inne cudowne miejsca. Naprawdę.
Następna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone