Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Szok po zobaczeniu HR

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
zibek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) zibek » 16.09.2006 19:41

a dodam że będąc w Cro pierwszy raz też przeżyłem szok.
Szok że na forum piszecie cuda a rzeczywistość ... no ja miałem wrażenie że nie w tej Chorwacji o której piszecie wylądowałem.
Myśle ża warto opisując Chorwacje opisać też i to co mniej bajkowe - bo mam wrażenie że to i owo specjalnie na forum chcecie przemilczeć.
A i z tegorocznych relacji widać że i gospodarz potrafi być nie tak super gościnny jak to piszecie o goscinności Chorwatów - i troche brudniej żeby nie rzec że moim zdaniem nasz rodzimy chlewik przebijają .
Z relacji wynika że Kopernik też była Chorwatem.
ps.jak jeden napisał że nie bardzo mu sie podoba to zaraz mu dołożono że "jak wygląda tak pisze "
oj drodzy maniacy -niektórzy naprawde byli w Cro bez klapek na oczach :)
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 16.09.2006 21:03

zibek napisał(a):a dodam że będąc w Cro pierwszy raz też przeżyłem szok.
Szok że na forum piszecie cuda a rzeczywistość ... no ja miałem wrażenie że nie w tej Chorwacji o której piszecie wylądowałem.
Myśle ża warto opisując Chorwacje opisać też i to co mniej bajkowe - bo mam wrażenie że to i owo specjalnie na forum chcecie przemilczeć.
A i z tegorocznych relacji widać że i gospodarz potrafi być nie tak super gościnny jak to piszecie o goscinności Chorwatów - i troche brudniej żeby nie rzec że moim zdaniem nasz rodzimy chlewik przebijają .
Z relacji wynika że Kopernik też była Chorwatem.
ps.jak jeden napisał że nie bardzo mu sie podoba to zaraz mu dołożono że "jak wygląda tak pisze "
oj drodzy maniacy -niektórzy naprawde byli w Cro bez klapek na oczach :)

Bo Ty Zibek miałeś pecha i byłeś w chorwacji ,a my jeżdzimy do tej Chorwacji .O tej Chorwacji której piszemy i dobrze i żle ,ale bez frustracji o jakąś niewydaną lipę czy inne pierdoły.
ania77
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ania77 » 16.09.2006 22:01

Kolejnym wyjeżdżającym do Chorwacji życzę więc klapek na oczach.
a to ja
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) a to ja » 16.09.2006 23:02

Trebor napisał(a):Janusz, FUX - was nikt nie przebije (no, może Dorota - A to ja...

Robercie - a Ty do czego pijesz? - bo jakoś nie łapię ... .
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 16.09.2006 23:34

Mój wybór oparty jest nie tylko na tym co inni mówią, jak tam jest "mówią" mi też zdjęcia -na takie plaże jak w Bibione ja, a szczególnie moja żona się "nie piszemy"- ale każdy ma wolny wybór, jak widać są ludzie którym Bibione odpowiada- i jeśli się tam dobrze czują, to dobrze bo to ich wybór.
:papa:
*p*a*t*i*
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) *p*a*t*i* » 17.09.2006 06:07

Wczoraj wróciłam z cro (byłam pierwszy raz) i jestem zachwycona! Jak wszędzie są miejsca ładniejsze i mniej ładne, ale kraj ma swój niepowtarzalny charakter i właśnie to mnie w nim urzekło. Dlatego za rok nie będę miała wątpliwości przy wyborze miejsca wypoczynku :)
zibek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) zibek » 17.09.2006 20:27

Janusz Bajcer napisał(a):Mój wybór oparty jest nie tylko na tym co inni mówią, jak tam jest "mówią" mi też zdjęcia -na takie plaże jak w Bibione ja, a szczególnie moja żona się "nie piszemy"- ale każdy ma wolny wybór, jak widać są ludzie którym Bibione odpowiada- i jeśli się tam dobrze czują, to dobrze bo to ich wybór.
:papa:

Piszesz żle o miejscu w ktorym nie byłeś ?
Wszystkie Twoje posty Januszu a jest ich troche są na temat ...którego osobiście nie znasz ?
mnie to bawi :)
pozdrawiam jeszcze cieplej :)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 17.09.2006 21:18

Faktycznie nie znam Bibione, bo tam nie byłem- i nie piszę o nim żle, tylko ogladając zdjęcia poniżej stwiedzam, że ja tam na wakacje nie pojadę.
http://images.google.pl/images?q=bibion ... art=0&sa=N
Napewno to miejsce jest atrakcyjne dla innych, widząc ilość hoteli, leżaków na plaży itp. itd.
carnivalka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) carnivalka » 17.09.2006 21:46

Też tam nie byłam, ale jak juz Wlocchy to Kalabria lub Sycylia.Tranzyt oczywiście to Wenecja Rzym ,Neapol pa pa
zibek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) zibek » 17.09.2006 22:04

Janusz Bajcer napisał(a):Napewno to miejsce jest atrakcyjne dla innych, widząc ilość hoteli, leżaków na plaży itp. itd.

a widziałeś plaże w Breli w sezonie ?ludzi mających ręczniki na asfalcie ? byłeś w Makarskiej ? widziałeś leżaki hotelowe w Makarskiej ?
kurort to kurort Januszu :)
zibek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) zibek » 17.09.2006 22:29

AndrzejJ. napisał(a):
zibek napisał(a):Bo Ty Zibek miałeś pecha i byłeś w chorwacji ,a my jeżdzimy do tej Chorwacji .O tej Chorwacji której piszemy i dobrze i żle ,ale bez frustracji o jakąś niewydaną lipę czy inne pierdoły.

masz racje maruda jestem -bo w ofercie bylo że mam mie basen -no i miałem , a że bez wody -to drobiazg /za to nie miałem ciepłej wody -była tylko zimna -chodzi o to że ciepłej nie miałem nie w basenie tylko pod prysznicem -pod prysznicem nie miałem ciepłej wody a w basenie za to nie było żadnej wody.W basenie było brudno -ale do czasu bo czeszka posprzątała basen i umieściła w nim basenik swojego dziecka -i nalała troszke wody.Grila nie posprzątała już czeszka - chyba go posprzątali czesi -ale oni byli z innego pokiju -posprzątali bo byli głodni.
Była też sterta śmieci przed pensionem -tak ze 30 worów w częsci żywnościowe odpadki ( jak wiecie odpadki żywnościowe i Dalmacja -słonko -na daruje reszte wybrednym ) -z tą stertą był konflikt -czyje to odpadki - czy naszego właściciela czy tego z przeciwka.A wyszło na to że to ja je nakładłem -z Polski jedni przywożą mineralną -ja przywiozłem odpadki.Ale śmieci to inna historia w którą zamieszane były cztery samochody Polaków z Krakowa - ale to może innym razem opisze.Jak i los biednego drzewka ze zdjęcia z basenem - tu tylko dla widzów o mocnych nerwach.Jeszcze w zanadrzu mam historie o splocie słonecznym i Macgrajwerze jak za pomocą drutu kolczastego i gazrurki zrobić bezpieczne zejście ze skarpy na plaże :))))))[/list]
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 17.09.2006 22:54

zibek napisał(a):
Janusz Bajcer napisał(a):Napewno to miejsce jest atrakcyjne dla innych, widząc ilość hoteli, leżaków na plaży itp. itd.

a widziałeś plaże w Breli w sezonie ?ludzi mających ręczniki na asfalcie ? byłeś w Makarskiej ? widziałeś leżaki hotelowe w Makarskiej ?
kurort to kurort Januszu :)

Plaże w Makarskiej widziałem, i takich plaż jak tam i w innych kurortach unikam.
Wakacje spędzam pod namiotem i nie potrzebuję do tego celu żadnego pośrednika w postaci biura turystycznego, który aby sprzedać ofertę,obiecuje "złote góry". Jak mi się kemping nie podoba, szukam innego i wybieram taki aby było tak jak ja chcę :lol: a nie tak jak ktoś obiecuje.
Możesz wierzyć lub nie, na kempingach na których byłem,pod przysznicami miałem zawsze ciepłą wodę, a wybór kempingu żona zawsze wybiera od sprawdzenia sanitariatów ("skrzywienie zawodowe"-pielęgniarka)
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 17.09.2006 23:12

Zibek - Ty to chyba troszkę masochista jesteś.Ktoś cię przypiął łańcuchami do tej kupy śmieci :?: Nie podobało Ci się trzeba było brać cztery litery w troki i jechać tam gdzie by Ci się podobało.Chociaż czytając Twoje ostatnie posty w wielu tematach myślę,że znaleźć takie miejsce byłoby Ci trudno.Jak sam napisałeś maruda jesteś i tyle. :lol:
Pozdrav.
Elaj203
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Elaj203 » 18.09.2006 08:22

Właśnie policzyłam - byłam w Cro 7 x i jadę kolejny. Latem jeżdżę na campingi , bo wtedy jestem niezależna - nie podoba mi się , zwijam majdan i jadę dalej.
Byłam również na plażach we włoskich rejonach adriatyku. Plaża hotelowa, wejście , leżak nr 128 grzęda nr 7. Nie zachwyciło mnie to.
Każdy robi to co lubi. :lol:
zibek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) zibek » 18.09.2006 08:45

Elaj203 napisał(a):Każdy robi to co lubi. :lol:

święte słowa
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Szok po zobaczeniu HR - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone