gize napisał(a):Cześć:) po raz pierwszy wybieram się do Chorwacji a uwielbiam chodzić po górach więc planuję zdobyć tam kilka szczytów...Czy może ktoś napisać jak to wygląda w Chorwacji? czy są jakieś ciekawe szlaki w okolicach Makarskiej? i czy ma może ktoś internetową mapę z takimi szlakami?:)
gize napisał(a):a szlaki jak wyglądają? chodzi mi głównie o to czy można chodzić w adidasach czy lepiej wziąć trekingi:)?
gize napisał(a):a szlaki jak wyglądają? chodzi mi głównie o to czy można chodzić w adidasach czy lepiej wziąć trekingi:)?
binkowskig napisał(a):.... Niestety mapek żadnych nie mam...można takowe dostać w informacjach turystrycznych w makarskiej i okolicznych miejscowościach...
Interseal napisał(a):Klasę górołaza poznaje się po tym, że potrafi wycofać się 50m przed szczytem, gdyż górę bierze rozsądek.
Pozdrawiam
Interseal M.
orfik11 napisał(a):W Polsce chodzę po górach lecz w Chorwacji...nie raczej odradzam. Upał, i odkryte góry bez cienia. czasami robię spacer 2-3 godzinny w okolice szczytów ale to jest małe szaleństwo.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne