Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Szlaki górskie w okolicy Makarskiej

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 20.07.2010 07:27

orfik11 napisał(a):Kolego. Widząc, że piszesz iż jesteś z Brennej bardzo Cie proszę o podanie jakiegoś namiaru na Ciebie. Mam pytanie lecz nie chcę tutaj zaśmiecać forum. Pozdrawiam

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Pozdrawiam.
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 20.07.2010 18:59

binkowskig napisał(a):To jest to co lubię właśnie w Chorwacji...połączenie wspaniałego morza i pięknych gór, które są w zasięgu ręki...a raczej nóg. W dzień pływanie, popołudniem wycieczki w góry. I nie chodzi tu o jakieś forsowne wyprawy bo na te lepiej wyjść o świcie, ale takie 3 - 5 godzinne wycieczki. Widok morza o zachodzie sońca, licznych wysp, to coś co długo się pamięta.
Panorama Igrane .

Obrazek

Obrazek

Panorama Makarskiej

Obrazek

Obrazek

Super foty ja dodam tylko tyle, że moje ekstremalne wypady na szczyty to zawsze jedna wspinaczka w czasie jednego pobytu w tym roku były to okolice Brela i muszę powiedzieć ze nie idę nigdy żadnymi szlakami typowa dzicz i na całość z rozsądkiem bo zawsze trudniej schodzić a niżeli się wspinać więc tak abym mógł wrócić.
Pytanie do Ciebie albo głąb jestem albo nieuważny opisz mi kolego na e-meila jesli to nie problem jak wkleić foty kroczek po kroczku. Na forum jakoś to chaotycznie jest opisane.
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 20.07.2010 19:01

to mój e-meil adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Poprzednia strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Szlaki górskie w okolicy Makarskiej - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone