Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Szkoła nurkoawani BOL- wyspa BRAC

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Denis Barhanović
Szkoła nurkoawani BOL- wyspa BRAC

Nieprzeczytany postnapisał(a) Denis Barhanović » 16.01.2004 15:09

Chciałbym wszystkich Polaków gorąco zaprosić do swojej szkółki nurkowani.Duże doświadczenie i tradycja- satysfakcja gwarantowana.
Więcej inf. na stronie: http://www.inet.hr/~dbarhano/index22.htm
grażka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) grażka » 16.01.2004 23:44

dziekuje za zaproszenie. Myślałam, że strona bedzie w naszym jezyku ale niestety pomyliłam sie.
grazka
Bogusław Marinković
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bogusław Marinković » 17.01.2004 13:04

Niestety, to mój znajomy, który nie mówi po polsku. Jest właścicielem bardzo dobrej szkółki nurkowania.Bardzo dużo Polaków już tam odbyło nurkowanie.Było by miło jakby sie odezwali na tym forum.Pozdrawiam w swoim imieniu i imieniu właściciela Denisa.
Stela
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Stela » 17.01.2004 15:14

Toż ten Bol robi się bardzo popularny na cro... :?
Bogusław Marinković
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bogusław Marinković » 17.01.2004 15:29

Co ja na to poradze?
To turyści go tak rozsławili- i stego względu staje się coraz droższy- ale naprawdę warto trochę więcej przepłacić i mieć wymarzone wakacje. Z drugiej strony ciężko kazdemu dogodzić. Powiem szczerze iż wielu turystów przyjeżdzających do BOL to stali klijenci, którzy za żadne skarby nie chcą zmienić Bola.Nowi by bardzo chcieli ale ich ciężko wszystkich pomieścić.
Pozdrawiam
Skubi
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Skubi » 17.01.2004 16:49

Coraz bardziej popularny staje się ten Bol... :? :D
Nie wiem, czy w tym roku się tam załapię, jak wszyscy tam pojadą 8O
Bogusław Marinković
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bogusław Marinković » 17.01.2004 18:06

No, nie wiem- chyba będzie bardzo ciężko. :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 17.01.2004 21:15

MOCNA autoreklama ma dwa końce ... :wink: :)
Bogusław Marinković
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bogusław Marinković » 17.01.2004 21:49

Powiem szczerze.
Najchętniej to bym wakacje w Chorwacji spędził na Lastavo , Palagruza, Bisevo lub Vis daleko od wszystkiego aby porządnie odpocząć.Nie jechałbym do żadnych turystycznych miejscowosci do których garną tłumy.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 17.01.2004 21:54

... a przewrotna reklama czyni cuda... :lol:
Bogusław Marinković
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bogusław Marinković » 17.01.2004 22:10

:oops: :oops: :oops: :oops:
Ostatnio edytowano 18.01.2004 09:57 przez Bogusław Marinković, łącznie edytowano 2 razy
Leo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leo » 17.01.2004 23:31

Brawo Slapol, popieram p.Bogusław trochę za bardzo przesadza ze swoją autoreklamą i tak jak mówisz każdy kij ma dwa końce........ :!: :!: :!:
Coś mi się wydaję że do p.Bogusława na BRAC nie przyjeżdza za dużo chętnych na jego apartamenty skoro tak "delikatnie" stara się sprzedać :wink: swoje usługi. No a wiadomo jak jest z usługami (sam zawodowo pracuję w branży usługowej) praktycznie nie potrzeba reklamy..... tak, tak p.B zadowolony klient przynosi klienta - to jest klucz do sukcesu.
Pozdrawiam
Leo
Skubi
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Skubi » 18.01.2004 09:15

Bogusław Marinković napisał(a):Powiem szczerze.
Najchętniej to bym wakacje w Chorwacji spędził na Lastavo , Palagruza, Bisevo lub Vis daleko od wszystkiego aby porządnie odpocząć.Nie jechałbym do żadnych turystycznych miejscowosci do których garną tłumy.

Ta szczerość jest zniewalająca! Bogusławie! Gdzie lojalność wobec wszystkich poprzednich opinii dotyczących wyspy Brac i rodziny w Bolu. Mam nadzieję, że członkowie rodziny nie przeczytają powyższego postu, bo cię z niej wypiszą :D
Pzdr
SZOP
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) SZOP » 18.01.2004 12:18

slapol napisał(a):MOCNA autoreklama ma dwa końce ... :wink: :)

Fakt.Ja jestem z Bol-a skutecznie wyleczony. :evil:

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko