BeJur napisał(a):...306 - zdecydowanie
malina1959 napisał(a):...306 od pierwszego wejrzenia
Fatamorgana napisał(a):306 się samo przez się rozumie bo to szkocki klasyk jest...
longtom napisał(a):306 oczywiście.
BeJur napisał(a):w 305 czegoś mi brakuje
...zyskałoby po skasowaniu połowy nieba
BeJur napisał(a):306 ...dolnemu prawemu kamieniowi krzywdę zrobiłeś
BeJur napisał(a):307 ... zatoczki dolne zabierają uwagę wulkanowi i chmurom - wywaliłabym je - bo wprowadzają niepokój
malina1959 napisał(a):Co do reszty nie umiem wyrazić odczuć
jan_s1 napisał(a):Rzadko spotykana jednomyślność.
jan_s1 napisał(a):Miałem zagwozdkę ile tego nieba dać. W końcu dałem więcej uznając, że łatwiej ciachnąć to co widać, niż dołożyć coś, czego nie widać. Ale miałaś rację.
jan_s1 napisał(a):BeJur napisał(a):306 ...dolnemu prawemu kamieniowi krzywdę zrobiłeś
Jeśli masz na myśli ten na samym dole leciutko ucięty, to chyba za bardzo nie rzuca się to w oczy.
jan_s1 napisał(a):Jak dla mnie to te zatoczki spełniają ważną rolę, a jeśli przy okazji wprowadzają niepokój - to dobrze, czy źle?
jan_s1 napisał(a):
Szkoda, bo jestem ciekaw, jakie to odczucia.
BeJur napisał(a):bluźnisz Malinowa Gosiu
jan_s1 napisał(a):Dawno nie było tu Paryża. Mam jeszcze sporo fotek, których nie pokazywałem, trzeba więc trochę ten magazyn rozładować, tym bardziej, że w pierwszej połowie czerwca będę miał tydzień, żeby uzupełnić paryskie zapasy.
jan_s1 napisał(a):Pod względem fotograficznym na ogół są co najwyżej w miarę poprawne, czyli jak to niektórzy mówią szału ni ma, ale pokażę je, bo sam Paryż jest ciekawy – mam nadzieję, że również dla tych, którzy nie są jego entuzjastami.
jan_s1 napisał(a):Na początek Defense. Tym razem nie strzeliste wieżowce, czy architektoniczna abstrakcja.
Parę małych enklaw egzystujących gdzieś na uboczu, do których wcale nie łatwo trafić.
Bea.ta napisał(a):normalnie mnie denerwujesz ....
Bea.ta napisał(a):...Paryż architektonicznie-zabytkowo "zmuszona" byłam przerobić, ale wolę Szkocję dziką
Bea.ta napisał(a):o to mi się podoba .... bardzo nawet, pomijając pierwszy pasiak pionowy
Podoba mi się 306 - choć nie wiem dlaczego mam wrażenie, że lekko "leci" w prawojan_s1 napisał(a):Glencoe.
Pisałam już, że znacznie bardziej wolę Twoje szkockie zdjęcia, ale...jan_s1 napisał(a):Dawno nie było tu Paryża.
Anai napisał(a): Podoba mi się 306 - choć nie wiem dlaczego mam wrażenie, że lekko "leci" w prawo
Anai napisał(a):308 i 311 dla mnie z paryskich best of the best
mariusz-w napisał(a):... a mnie "paryżowe" się podobają !
Powrót do FotoCroClub - dyskusja