222,223,223a.
Jakoś tak mi się od razu z tym skojarzył.
BeJur napisał(a):jan_s1 napisał(a):... bo to miało być w zamierzeniu super mroczne ...
czyli wszystko wyszło tak jak miało wyjść, ale normalnie lochem wali z tego zdjęcia
jan_s1 napisał(a):Coś tu ostatnio było ponuro.
anakin napisał(a):226 by mi się podobało tylko jakbyś przed zrobieniem zdjęcia wepchnął pod wodę tego gościa co kija moczy.
BeJur napisał(a):226 - faktycznie - czynnik ludzki zupełnie nie na miejscu
BeJur napisał(a):... a co to jest to czerwone po lewej na dole???
BeJur napisał(a):229 - bardzo interesujące ale .... ciachamy symetrycznie względem linii wody ... iiii i mamy super "panoramkę"
longtom napisał(a):A mi sie podoba bez ciachania.
BeJur napisał(a):230 ... nie ma 230???
jan_s1 napisał(a):Beata, nie przypominam sobie, żebyś w poczuciu ciasnoty zasugerowała mi przydanie więcej "placu" z którejkolwiek strony. Jak już kiedyś pisałem mamy różne kąty widzenia. Przyznaję, że o Twoim sposobie skadrowania tego zdjęcia nawet nie pomyślałem. A jest to propozycja bardzo fajna i ciekawa, choć nieco bardziej mi pasuje (o ułamek punkta ) fotka prezentowana.
jan_s1 napisał(a):Na razie nie ma, bo na jeden lub dwa dni przenoszę się do fotoopinii z jakimiś odkurzonymi starociami, a obawiam się, że mojej obecności w dwóch wątkach jednocześnie moglibyście nie strawić.
weldon napisał(a):214 - szkoda, że nie wyprowadziłeś linii góry i podstawy mostu idealnie z PG i PD. Ale i tak to ujęcie podoba mi się bardziej, niż 213
weldon napisał(a):216 - no nie wiem ... za niebieskie te odbicie, ale jeżeli tak naprawdę było, to ... i tak za niebieskie
weldon napisał(a):217 - ...coś dziwnego jest z odbiciem wieży.
weldon napisał(a):220 - tam wyraźnie widać światło. Nie chciałeś lekko rozjaśnić tej ciemnej plamy po środku? Nawet z jotpega lekka korekta shadows/higlights diametralnie zmienia to zdjęcie. Ja bym nie odpuścił, bo to ładny widok.
weldon napisał(a):221 - chyba za mało miejsca z prawej
weldon napisał(a):224 - sam nie wiem ... Trochę ciasno z lewej.
weldon napisał(a):Co to jest za płotek u stóp drzewa?
weldon napisał(a):W 227 i 228 nastrój psują te dziwne konstrukcje.
weldon napisał(a):229 mi się bardzo podoba. Trochę mi przeszkadza ten granatowy ślad na wodzie.
jan_s1 napisał(a):230. Jeszcze raz ten sam motyw. Ta fotka wydaje mi się najspokojniejsza. Nie ma tu ludziów, kijków, pieńków, kaczek ani jednorożców.
longtom napisał(a):w odróżnieniu do wcześniejszych jakąś nutkę ekspresji zawiera
Powrót do FotoCroClub - dyskusja