BeJur napisał(a):ale jakbyś na linii wody ciachnął ...
Zamachy na doły będę zwalczał . Ten jest skierowany przeciwpołożnie i wygląda bardzo sensownie.
longtom napisał(a):
Od razu było trzeba dać tą wersję
BeJur napisał(a):
a jak myślisz??
bo wg mnie - tak
jan_s1 napisał(a):Tak - poradziłem, czy tak - poległem?
jan_s1 napisał(a):Nie wiem jak komu, ale mnie czasem się zdarza strzelić coś bezmyślnie. Takie zero koncepcji. Np to. Zupełnie nie wiadomo, po co zostało pstryknięte.
jan_s1 napisał(a):Jednak nawet tu znalazłem coś ciekawego. Chcę zauważyć, że tego dnia było naprawdę chłodno.
BeJur napisał(a):...zdjęcie ze sznurem .... Janie .... może Jan za dużo już tych zdjęć robi i .... może czas odpocząć??
jan_s1 napisał(a):Ja tam nie jestem zmęczony, chyba że Wy...
jan_s1 napisał(a):Chociaż coś mi mówi, że Twoja uwaga może być podyktowana troską płynącą z mojego upodobania do narzędzi pomagających osiągnąć nie tyle odpoczynek, co spoczynek.
BeJur napisał(a):221 jest jakoś tak dziwnie lodowato mroczne, za dużo ciemnego po prawej stronie i ten krzak w połowie ucięty nie podoba mi się
BeJur napisał(a):223 się zlewa wszystko w jeden kolor i nieba nie ma ciachnięcie od góry wysuwa kamienną bramę w strefę widzenia
BeJur napisał(a):224 ...
...centralna plamka niebieskiego nieba nieśmiało zaglądającego zza pochmurnych chmur .... poezja
jan_s1 napisał(a):Dobrze napisałaś , bo to miało być w zamierzeniu super mroczne (ciemne, ale nie czarne) zgodne z klimatem szkockim. Klimatem w ujęciu metafizycznym, nie meteorogicznym.
A krzak, czy drzewo? Gdzieś musiał być ucięty. Z paru względów wybrałem takie cięcie.
jan_s1 napisał(a):A to jest słuszna koncepcja. 223a.
jan_s1 napisał(a):Lepiej to opisałaś, niż ja zrobiłem.
jan_s1 napisał(a):Na koniec ujęcie bardziej ogólne.
Powrót do FotoCroClub - dyskusja