BeJur napisał(a):górka nad cmentarzem w Metajnie tylko za zielona
O!
Dokładnie to to....!
BeJur napisał(a):...górka nad cmentarzem w Metajnie tylko za zielona
anakin napisał(a):Mnie to się widzi 84.
anakin napisał(a):Nareszcie coś fajnego do obejrzenia.
Franz napisał(a):Pozdrawiam,
Wojtek
BeJur napisał(a):spódniczkę masz???
jan_s1 napisał(a):W Irlandii nie byłem, ale widziałem takie zdjęcia, że dech zapierało. .
jan_s1 napisał(a):Daj spokój, będzie się wyróżniał.
jan_s1 napisał(a):68. Będzie sesja.
jan_s1 napisał(a):W Paryżu to nawet wróble jedzą na ulicy.
jan_s1 napisał(a):Nie bez obaw zapuściłem się w szkocki interior. Niebo zamiast się wypogadzać robiło się coraz bardziej ołowiane. Zero światła, warunki do …hm…niczego. Niezrażony brnąłem dalej. Robiłem jakieś pstryki, bardziej w celach poznawczo-pamiątkowych, bo w takich warunkach trudno o dobre zdjęcie.
Po przejściu ładnych kilku kilometrów rozpadało się na dobre. Znalazłem jakiś mostek, pod którym zakąsiłem i popiłem (chodzi naturalnie o kawę). Widzę, że mieszkanie pod szkockimi mostami pomału wchodzi mi w krew.
Podobno przysłowia są mądrością narodów. Jeśli to prawda, to tym razem mądrość Szkotów zaszwankowała, albowiem ich przysłowie: „Nie podoba ci się pogoda? Poczekaj minutę.” okazało się kompletnym pustosłowiem.
Ambitne plany wzięły w łeb. Jedynym rozsądnym wyjściem był zwrot o 180 stopni i marsz do punktu wyjścia. Dałbym słowo, że droga powrotna w obficie padającym deszczu była dwukrotnie dłuższa.
anakin napisał(a):Byłeś Janie w Irlandii?
Pytam bo sam co prawda nie byłem, ale widziałem dosyć dużo zdjęć stamtąd..
I o ile IRL w ogóle mi się nie podoba, o tyle do Szkocji chętnie bym się wybrał....
jan_s1 napisał(a):... że fotki nie takie jak by się chciało.
Anai napisał(a):
Szkocja piękna i od jakiegoś czasu pojawia się coraz częściej przy omawianiu planów wyjazdowych, niekoniecznie wakacyjnych...
Nie ukrywam, że Twoje zdjęcia mają spory wpływ na częstotliwość jej pojawiania się
jan_s1 napisał(a):Fatamorgana to wszędzie znajduje dramatyzm, ale On go pewnie szuka. Dlatego ma o czym pisać.
Bocian napisał(a):anakin napisał(a):Byłeś Janie w Irlandii?
Pytam bo sam co prawda nie byłem, ale widziałem dosyć dużo zdjęć stamtąd..
I o ile IRL w ogóle mi się nie podoba, o tyle do Szkocji chętnie bym się wybrał....
Byłem w Północnej, na szkoleniu, w Portrush... Bardzo ładne miejsca i widoki...
Powrót do FotoCroClub - dyskusja