longtom napisał(a):Czy ja dobrze pamiętam, że na jakieś rumuńskie pstryki możemy liczyć
O, tak!
I zamek Drakóli....
ASIULA HK napisał(a):No proszę ... a ja dziś o Tobie pomyślałam, że się gdzieś zawieruszyłeś
Bea.ta napisał(a):jan_s1 napisał(a):Beatko... szczerze? Stęskniłem się za Tobą...
dzięki
ja za Tobą też
longtom napisał(a):Czy ja dobrze pamiętam, że poza Szkocją i Paryżem na jakieś rumuńskie pstryki możemy liczyć
pzdr
anakin napisał(a):O, tak!
I zamek Drakóli....
Bea.ta napisał(a):i sam Główny Wampirz dla mnie miał być
jan_s1 napisał(a):Chyba sobie to na ścianie powieszę...
jan_s1 napisał(a):Miałem pisać relację z Rumunii, ale... no powiedzcie sami... nie macie już serdecznie dość relacji z?...
jan_s1 napisał(a):A poza tym tak między nami to na drugie mam lenistwo...
jan_s1 napisał(a):Będą więc w wątku foto... niestety tylko pstryki, jak to na wyrost, ale bardzo słusznie określił Tomek
Bea.ta napisał(a):jan_s1 napisał(a):Chyba sobie to na ścianie powieszę...
to tak, mnie nie
Bea.ta napisał(a):jan_s1 napisał(a):Miałem pisać relację z Rumunii, ale... no powiedzcie sami... nie macie już serdecznie dość relacji z?...
rozumiem, że teraz zbiorowo mamy Cię prosić i zachęcać
Ja osobiście nie mam dość, mało tego dzisiaj się dowiedziałam, że jest szansa na plener tam
Bea.ta napisał(a):...trudno, przeżyjemy
Anai napisał(a):jan_s1 napisał(a):443. Okolice Inveraray
Nie lubię b&w więc dla mnie najbardziej to
jan_s1 napisał(a):ja mam akurat okres... hm... ciekawie brzmi... okres czarno-biały... Ale postaram się, żeby zawsze choć jedno było kolorowe
jan_s1 napisał(a):Jak byś miała ładny portrecik, to czemu nie?...
jan_s1 napisał(a):Plener? Jedziesz do Rumunii?
jan_s1 napisał(a):A na relację nie mam siły... Ale jakieś foty i deko komentarza to i owszem. Kiedy? A żebym to ja wiedział...
anakin napisał(a):
Ostatnie by mi się podbało, gdyby tego kamora na środku nie było...
Bea.ta napisał(a):448. Loch Fyne - zdecydownie
za kolor i życie
jan_s1 napisał(a):Widzę że i Ty nie kochasz bw...
jan_s1 napisał(a):Pozwólcie mi jeszcze trochę poszaleć w czarno-białym... Lubię...
jan_s1 napisał(a):449. Auchindrain
anakin napisał(a): Glen Croe jest fajne.
Powrót do FotoCroClub - dyskusja