anakin napisał(a):Najważniejsze, że Cię tam nic nie zjadło...
Najlepszego w Nowym...
Dzieki, nawzajem.
No wiesz, od jedzenia to ja jestem.
Nie wyobrażam sobie, jak mogło Ci przyjść cuś takiego do głowy wogle...jan_s1 napisał(a):Zdecydowalem sie nie znikac zupelnie...
Nojan_s1 napisał(a):... bo jednak wiaze mnie z tym forum wiele wspomnien i milych chwil.
... a to z kolei zupełnie niepotrzebna kokieteriajan_s1 napisał(a): Jak bede mial cos ciekawego, to zamieszcze w nadziei, ze komus sie spodoba.
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku i w ogóle... - sprawnego sprzętu, udanych zdjęć i samych dobrych ich ocen oraz sympatycznych ludzi na Twej drodzejan_s1 napisał(a):Wszystkim zagladajacym zycze pogody i wzajemnej zyczliwosci.
jan_s1 napisał(a):tony, od 9 stycznie jestem już w kraju. Wybacz, że tak zwlekałem z odpowiedzią, ale chciałem przy okazji zamieścić pierwszą świeżą fotkę.
Lepiej się patrzy w powiększeniu.
longtom napisał(a):
Upałów to tam nie miałeś.
tony montana napisał(a):
Co to za Loch John? edit: Loch Lomond?
Bea.ta napisał(a):no wejście masz .... niesamowite .....
Wow! ... ale mhroczniejan_s1 napisał(a):411. Szkocka pogoda.
Za to mój ulubiony bez cudzego słowa...jan_s1 napisał(a):Przy następnej fotce pewnie zmienisz zdanie, bo to Twój "ulubiony" kisiel.
Ujęcie to samo, co poprzednie, tylko bw na długim czasie.
jan_s1 napisał(a):Przy następnej fotce pewnie zmienisz zdanie, bo to Twój "ulubiony" kisiel.
412.
Bea.ta napisał(a):jan_s1 napisał(a):Przy następnej fotce pewnie zmienisz zdanie, bo to Twój "ulubiony" kisiel.
412.
no i masz rację
pomijam czas, który nie jest moim czasem naturalnym
ale ... traci to zdjęcie na plastyczności w BW
nie wiem na czym się skupić - na zasadzie - może tu a może tu, a może bardziej tu
natomiast w kolorowym - przejścia w podziwianiu są płynne i spokojne
Powrót do FotoCroClub - dyskusja