Witam wszystkich cromaniaków:)
W sierpniu wyjezdzam z przyszła zona na miesiac miodowy do sutivanu. Wyjezdzamy 6 sierpnia z Szczecina. Moze mi ktos pomoc i powiedziec jaka najlepiej wybrac trase i jakie sa koszty przejazdu? Z góry dziekuje za pomoc
czesiek12 napisał(a):A wjazd na prom jest dobrze oznakowany??Boje sie ze pomylimy wjazdy:) troche juz czytalem na forum o tym ale moze ktos pomoze.
czesiek12 napisał(a):Witam wszystkich cromaniaków:)
W sierpniu wyjezdzam z przyszła zona na miesiac miodowy do sutivanu. Wyjezdzamy 6 sierpnia z Szczecina. Moze mi ktos pomoc i powiedziec jaka najlepiej wybrac trase i jakie sa koszty przejazdu? Z góry dziekuje za pomoc
kleeberg napisał(a):
Trasa wyznaczona przez te kiero jest dłuższa i droższa od tej którą ja jeżdżę.
Moja droga do Cro wygląda tak:Kołbaskowo - Ring Berlin - Regensburg - Passau - Graz - Mureck - Lenart - Ptuj - Macelj - Lućko(A1) - Bosiljevo - Dugopolje(A1) - Split
te kiero napisał(a):kleeberg napisał(a):
Moja droga do Cro wygląda tak:Kołbaskowo - Ring Berlin - Regensburg - Passau - Graz - Mureck - Lenart - Ptuj - Macelj - Lućko(A1) - Bosiljevo - Dugopolje(A1) - Split
a którędy niby wskazana w linku przeze mnie trasa wiedzie w D jak nie: przez Ring Berlin-Regensburg-Passau
o co kaman
kleeberg napisał(a):te kiero napisał(a):kleeberg napisał(a):
a którędy niby wskazana w linku przeze mnie trasa wiedzie w D jak nie: przez Ring Berlin-Regensburg-Passau
o co kaman
Nie chodzi mi o drogę przez Niemcy.
W twoim linku była pokazana trasa przez Słovenię,w kierunku na Ljubljanę.
Pzdrv.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi