Musisz być wypoczęty przed droga, sprawdz stan auta(jesli to wasz srodek lokomocji) przestrzegac przepisów ruchu drogowego i aparat fotograficzny bo Cro jest przepiękna
A juz wiesz jaka trasa lecisz ? pozdrawiam i witam na forum
karter napisał(a):jakie sa koszty przejazdu przez Austrię i Słowenię? Bo wiem ze Węgry tanie jak barszcz...
karter napisał(a):Ja wyruszam ze Szczecina w piątek około 16:00. Zastanawiam się nad opcją żeby z Bratysławy odbić na Budapeszt i potem Zagrzeb. Jadę do Omis. Czy myślicie że to opcja warta uwagi? jakie sa koszty przejazdu przez Austrię i Słowenię? Bo wiem ze Węgry tanie jak barszcz...
BigDaniel napisał(a):Wkońcu ktoś z zach-pom jedzie w sierpniu Może w drodze powrotnej spotkamy się na trasie, bo ja ruszam 3.08.2010 a powrót to jeszcze nie wiem dokładnie
AREK_ara napisał(a):Dzień dobry
Jestem nowy na forum i pierwszy raz Chorwacja i też końcówka lipca około 29 bądż poczatek sierpnia Omis no i oczywiście też zachodniopomorskie....
Pozdr
sroczka66 napisał(a):BigDaniel napisał(a):Wkońcu ktoś z zach-pom jedzie w sierpniu Może w drodze powrotnej spotkamy się na trasie, bo ja ruszam 3.08.2010 a powrót to jeszcze nie wiem dokładnieAREK_ara napisał(a):Dzień dobry
Jestem nowy na forum i pierwszy raz Chorwacja i też końcówka lipca około 29 bądż poczatek sierpnia Omis no i oczywiście też zachodniopomorskie....
Pozdr
AREK_ara napisał(a):Dzień dobry
Jestem nowy na forum i pierwszy raz Chorwacja i też końcówka lipca około 29 bądż poczatek sierpnia Omis no i oczywiście też zachodniopomorskie. Byłbym wdzięczny za wszelkie porady zwłaszcza dotyczące podrózy. Jadę za podpowiedzią starych cro maniaków w ciemno więc tym większy strach jakby coś było nie tak jak powinno. Ogólnie na dziś stan wiedzy mniej niż sredni wiec będę wdzięczny za każdą pomoc.
Pozdr
AREK_ara napisał(a):sroczka66 napisał(a):BigDaniel napisał(a):Wkońcu ktoś z zach-pom jedzie w sierpniu Może w drodze powrotnej spotkamy się na trasie, bo ja ruszam 3.08.2010 a powrót to jeszcze nie wiem dokładnieAREK_ara napisał(a):Dzień dobry
Pozdr
A dokąd wyruszasz? jakieś sprawdzone miejsce?
Butros napisał(a):12.08 na Hvar. Trasa - opisywana wyżej - Niemcy->Austria->Mureck->Lenart-Ptuj i w Cro dalej autostradą do celu. Trasa sprawdzona wielokrotnie.