Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Szalone Vodice, żarełko na Prvicie & KacVegas w Splicie

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 02.09.2011 18:24

Usunięte
Ostatnio edytowano 02.09.2011 18:48 przez darek1, łącznie edytowano 2 razy
jolamik
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolamik » 02.09.2011 18:29

darek1 napisał(a):usunięto

przeczytaj proszę mojego posta poprzedniego raz jeszcze zmieniłam go
Ostatnio edytowano 02.09.2011 19:33 przez jolamik, łącznie edytowano 1 raz
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 02.09.2011 18:37

Usunięte
Ostatnio edytowano 02.09.2011 18:47 przez darek1, łącznie edytowano 1 raz
jolamik
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolamik » 02.09.2011 18:42

a ja równiez biorąc pod uwagę ustawę o wychowaniu w trzeźwości zmieniłąm owo zdjęcie nieco...

bardzo również darka1 prosze o usunięcie "żartu"
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 02.09.2011 18:47

Sprytnie to koleżanka zrobiła. Szkoda bo było co komentować. Cóż prawa autorskie.

Zrobione bez krzyku. Czy może tak być ??? :D

Trzeba na przyszłość koleżanko Jolu zachować bardziej czujność rewolucyjną :D :D :D
Niech koleżanka swoje zmieni posty i kolegi Zicowskiego bo można z nich wiele wywnioskować.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 02.09.2011 19:11

Darku, po raz kolejny zachowałeś nieodpowiedzialnie więc nie pouczaj a przeproś.

Myślę, że stać Cię na to.
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 02.09.2011 19:23

Kolego Januszu i tak zrobię. Koleżanko Jolu proszę przyjąć moje przeprosiny. - Darek 1
jolamik
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolamik » 02.09.2011 19:35

Przyjęte
jolamik
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolamik » 02.09.2011 21:18

ponieważ w tv trwa mecz polska - meksyk

to ja opiszę ten "meksyk" który zafundowali nam nasi zachodni sąsiedzi w Cro

zwabieni przez Zico i Śfagra i Dydum i Dorotę jedziemy szukać "NIEGANGESU" czyly w wolnym tłumaczeniu plaży niezaludnionej obficie...

w stronę Murtera nieopodal Tisno...

na początku wpakowaliśmy się na plażę a raczej próbowaliśmy się wpakować na plaże w Murter ale to co odwaliliśmy próbując wjechać a potem już tylko zawrócić .... otóż tak jak Kopernik swego czasu zatrzymał słońce i ruszył ziemię tak ja i Koza zatrzymałyśmy ruch na ulicy prowadzącej na plażę aby nasi mężni mężczyźni byli w stanie zawrócić z wąskiej i tłocznej drogi... przy czym Śfagier nie wpakował się szczęśliwie w tę ścieżkę gdyż Zico poczuł to co czuja kobiety w pierwszym trymestrze i zapragnął wydostać się z pojazdu w celu niezanieczyszczenia owoż, wobec czego zatrzymawszy się przy wjeździe oczekiwał nas niewątpliwie...

:lol: :lol: :lol: :lol:

a wszystko to zdarzyło się dlategoż, poniewóż Śfagier nie był pojazdem prowadzącym... wobec czego zmienilim kolejność i tak trafiliśmy na camping na Murterze prawdopodobnie zwanym "Kosirina" - nudist frendly jak się później okaże :lol: :lol: :lol:

na początek jeden z członków Crazy Squadu - rozgrzewa się do walki z dniem powszednim w Cro - uwaga ten osobnik jest "czeźwy" :lol: :lol: :lol: choć nie wygląda

Obrazek

a taki oto skrawek znaleźlim dla siebie

Obrazek

Obrazek

z przyczyn czysto estetycznych nie zamieszczę nagusów których dane nam było zobaczyć, oszczędzę przy tym niesmaku... jaki poczulim :D

ja tylko opiszę jedną z bardziej komicznych sytuacji, która mnie się przydarzyła :wink: otóż leżę sobie w cieniu... cykady umilają odpoczynek ... nade mną drzewa i czyste niebo... zerkam na dzieci czy aby za głęboko do wody nie wchodzą hmmm jednak zanim odłożę zacną czaszkę swą na ręcznik uwagę mą przykuwa zad pokaźny... stary - szybko oceniając około sechzig+ i to zgięty wpół a pomiędzy coś się kołysze... nie wnikając co to odkładam głowę i słucham cykad ... nie zamieszczę tu zdjęć z nabrzeża...

zamieszczę za to podwodne skarby

Obrazek

i rybki

Obrazek

Obrazek

a teraz nie komentując dlaczego Maksiu stał w kącie 4 minuty...
po 30 sekundach krzyczy do rodziców "mamo, tato WĄŻ" na co rodzice nie reagują bo przecież to ściema :lol: :lol: :lol:

Obrazek

ALE jak minutę później po tatusia Winiora plecach a raczej pod nimi przesuwa się prawdziwa żmija to juz nie jest zbyt ciekawie :D

Obrazek

Obrazek

a tu jeszcze film z ośmiornicą ...

ośmiornica na Murter

a dzień skończylismy w Vodicach jedząc pizza cut - pizza sprzedawana na kawałki :P

Obrazek

Obrazek

potem jeszcze krótki wypadzik na miasto :D

Obrazek

Obrazek

i do doooooomuuuuuuu bo nazajutrz KacVegas w Splicie :lol: :lol: :lol: :lol:
Ewin
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ewin » 03.09.2011 06:14

O tak, doświadczenie na tej plaży można nazwać wzbogacającym :) :) :)

Wniosek jeden: Zawsze zwracaj uwagę na to co mówi Twoje dziecko i reaguj :D , bo nigdy nie wiadomo czy ściemnia czy ostrzega Cię przed niebezpieczeństwem...

Ogólnie było tam dość urokliwie, szczególnie jeżeli chodzi o dno, faunę i florę, ale dość mało miejsca na rozłożenie pakunków. No chyba, że nie zabiera się ubrań, jak niektórzy, tylko jeden mały ręcznik :) wtedy spoko.

Jednak nie mój osobiście klimat- za dziko pod każdym względem
mojekp
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mojekp » 03.09.2011 06:34

czytamy i ogladamy i prosimy o cdn
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 03.09.2011 11:37

darek1 napisał(a):Kolego Januszu i tak zrobię. Koleżanko Jolu proszę przyjąć moje przeprosiny. - Darek 1

Dziękuję :lol: ..... i NIE GRZESZ WIĘCEJ :idea:
Zicowski
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zicowski » 04.09.2011 07:56

To chyba mój ostatni wpis w tym temacie. Nie chcę być częścią jakiejś zabawy - nawet jeśli to tylko zabawa kilku oszołomów myślących, że są zabawnymi. Byłem częścią CS, więc chciałem podzielić się ze wszystkimi moją radością, moim szczęściem ze wspaniale spędzonych 2 tygodni. Z super ludźmi, w super miejscu. Ale... Ale jak zwykle w tym kraju trafi się jedna najzwyklejsza menda z drugą, co tylko spiskuje, knuje i jątrzy. Wstaje z rana z myślą - a komu by tu dziś dowalić. Odrazu po przebudzeniu - zamiast śniadania. To daje najwięcej energii. Dawka kopa, jakiego nie da kawa z redbullem. I do tego zwykłe złodziejstwo. Bo czym różni się okradzenie z uczuć, radości, szczęścia od zwykłego pociągnięcia batona w markecie czy kołpaka od auta sąsiada. On ma, to czemu ja nie mam? To on tez nie będzie miał! Jakie to typowo polskie. Nasz kraj jest pełen takich frustratów. To niby dlaczego miałoby ich zabraknąć w necie. Na tym forum? Przez te kilka tygodni po powrocie jakbym zapomniał, gdzie mieszkam. A to tylko Polska, mieszkam w Polsce mieszkam TU TU TU TU TU!
Wiem Jola, że nie zaprzestaniesz pisania tej relacji. Ale mi się już jakoś nie chce w tym uczestniczyć. Zaraziłaś mnie tym forum. Ale jakoś mi przeszło... Za to dziękuję Ci darek1 i Tobie podobnym. I pozdrav was. Moje wspomnienia tych wakacji z Wami, moje wspomnienia Darka i jego rodziny zostawiam sobie. Zostaną w mojej głowie, zostaną na zdjęciach.
To tyle. Jak ktoś ma ochotę, to niech polemizuje, pisze, snuje swoje dziwne teorie. Pewnie tu będę zaglądał. Ale tylko zaglądał. To nie mój świat, to nie moja bajka.
A wszystkim internetowym gnomom sprzedaję zwykłego, acz niestety tylko internetowego liścia.
Aloha
jolamik
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolamik » 04.09.2011 10:49

eeeee zwolnię Cie z pisania tu dopiero po opisaniu KacVegas :twisted:

i wbijać w gnomów 8)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 04.09.2011 11:22

Zicowski :D

Nie przejmuj się mendami
I zostań dalej z nami :lol:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Szalone Vodice, żarełko na Prvicie & KacVegas w Splicie - strona 4
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone