aga_stella napisał(a):Chętnie to piwo wypiłabym w Twoim towarzystwie. Bieszczady w jakiś tam planach (niesprecyzowanych bliżej), to może wtedy?
Będę zaszczycony

Pozdrawiam
Piotr
aga_stella napisał(a):Chętnie to piwo wypiłabym w Twoim towarzystwie. Bieszczady w jakiś tam planach (niesprecyzowanych bliżej), to może wtedy?
megidh napisał(a):Widoki po deszczu faktycznie mieliście rewelacyjne.
A zdjęcie tęczy z samolotem bardzo mi przypadło do gustu.
aga_stella napisał(a):Jedyne co mnie zdziwiło na lotnisku do wielka maszyneria do prześwietlania bagaży.
aga_stella napisał(a): Znajdujemy miejsca i czekamy na huk silników, ale nie tak szybko, bo bagaże jeszcze są ładowane
megidh napisał(a):aga_stella napisał(a): Znajdujemy miejsca i czekamy na huk silników, ale nie tak szybko, bo bagaże jeszcze są ładowane
W takich momentach mam stracha, czy nasze bagaże polecą razem z nami.
aga_stella napisał(a):Jak wiecie to była moja pierwsza relacja . . .
Pisząc- można powiedzieć, że jeszcze raz przeżyłam wspaniałą przygodę, jaką była ta podróż.
Buber napisał(a):...
Hej
Dzięki za wspaniałą i dokładną technicznie relację.
Zdjęcia wspaniałe.
Gotowy przewodnik jest jak znalazł.
piotrf napisał(a):Aniu , bardzo dziękuję za Twoją relację , która w piękny sposób pokazała ten nadal bardzo egzotyczny dla nas kraj i pomogła mi w "przekonywaniu niedowiarków"![]()
piotrf napisał(a):aga_stella napisał(a):Jak wiecie to była moja pierwsza relacja . . .
Pisząc- można powiedzieć, że jeszcze raz przeżyłam wspaniałą przygodę, jaką była ta podróż.
To pozwala mieć nadzieję , że nie będzie to Twoja ostatnia relacja![]()
Pozdrawiam
Piotr
megidh napisał(a):Oj, oj, oj, to już koniec ? A może wreszcie koniec(oczywiście to żart), ale tak się rozciągnęła w czasie ta Twoja relacja, że miałam wrażenie, jakbyście jeździli po Izraelu kilka miesiecy, a nie kilkanaście dni.
Niemniej wszystko co dobre musi się kiedyś skończyć.
Bardzo ciekawie pokazałaś nam ten kraj. Dużo zwiedziliście. O wielu miejscach nawet nie wiedziałam, że istnieją.
Z tego wniosek, że relacje kształcą.
Teraz czekam na następną relację, którą - mam nadzieję - napiszesz.