Jak widzę ciekawa dyskusja się wywiązała.
Tzn... po prostu dziękuje
Maciejowi i
Piterowi za normalne podejście do tematu. Cieszę się, że w ogłupionym społeczeństwie trafiają i normalne jednostki.
Śmieszne jest to całe oburzenie...
takich zapewne poprawnych politycznie...
ludzi...
którzy widząc szalik od razu bełkoczą w stylu
Bocian napisał(a):Fajne, a ci wszyscy z paskami na oczach to poszukiwani przez "psy"? Jacek , czepiasz się, przeca kibol też człowiek, musi pokazać co kocha, wolno mu... A, że czasem coś tam zniszczy, albo trzonkiem od siekierki banie komuś rozwali... takie tam, ułańska fantazja...
Ech... miało być dowcipnie, wyszło żenująco.
Ja tam lekko współczuje takim ludziom...
oni muszą się czegoś bać i "kibole" są świetnym tematem,
do tego jeszcze można się bać globalnego ocieplenia czy pandemii grypy... tacy w to wierzą,
mali smutni naiwni ludzie.
Którym jednak kulturalnie, ale na poziomie ich zaczepek pozwolę sobie odpowiedzieć:
mirek109 napisał(a):Nie ma się czym pochwalić.
Paski na oczach świadczą że się wstydzicie pokazać, by nikt nie rozpoznał że oni to wy - kozaki
No widziesz Mirku... pewnie z Bocianem należysz do pokolenia Naszej Klasy, gdzie ludzie bez realnych znajomości bawią się w internetowy ekshibicjonizm... podając dane, pokazując prywatne zdjęcia na cały świat.
Wybacz, my jesteśmy normalni, dorośli i uważamy, że nasza prywatność jest naszą prywatną sprawą.
Nie życzę sobie ujawniać mojej twarzy takim... jak Wy.
Arek napisał(a):Hmmm, Sylwester.... a po obejrzeniu zdjęć odnoszę wrażenie jakbyś tam na ustawkę pojechał
-hm... ja z kolei po przeczytaniu tego tekstu odnoszę wrażenie jakbyś za dużo proszków antydepresyjnych się nałykał.
Byłes kiedyś na ustawce, że tak to precyzyjnie określasz?
Skąd czerpiesz swoją wiedzę? Powiedz tak szczerze, bo to ciekawe. Z jakiejś gazety czy skądś indziej?