Witam
czy może ktoś był na sylwestra w chorwacji??
chcielibyśmy pojechać i nie wiem jak tam jest i gdzie szukać ??
majeczka napisał(a):Interseal napisał(a):Ja planuję nie być w końcu chory w Sylwestra, a z rana z Nowym Rockiem na narty.
Tylko gdzie? Po tym zmrożonym w Białce, czy może naSzymoszkowej? A może Krynica?
majeczka napisał(a):Pogoda jest fatalna; onet, wirtualna, interia wszystko wzajemnie się wyklucza; do tego ulewy . W zeszłym roku już szusowałam po zmarzniętym śniegu na Kotelnicy, rownież w okresie świątecznym ; dla mnie osobiście to żadna przyjemność. Ciągle musiałam panować nad nartami, żeby mnie niosły tam gdzie ja akurat chcę. Do tego niesamowita frekwencja na stoku. A tak liczyłam, że w okresie świąt trochę pozjeżdżamy. Widocznie nadzieje na jutro są atrakcyjne, póki dziś nie stało się wczoraj
Jola L-G napisał(a):majeczka napisał(a):Pogoda jest fatalna; onet, wirtualna, interia wszystko wzajemnie się wyklucza; do tego ulewy . W zeszłym roku już szusowałam po zmarzniętym śniegu na Kotelnicy, rownież w okresie świątecznym ; dla mnie osobiście to żadna przyjemność. Ciągle musiałam panować nad nartami, żeby mnie niosły tam gdzie ja akurat chcę. Do tego niesamowita frekwencja na stoku. A tak liczyłam, że w okresie świąt trochę pozjeżdżamy. Widocznie nadzieje na jutro są atrakcyjne, póki dziś nie stało się wczoraj
Proponuję Szwajcarię, tam warunki narciarskie znakomite. Chociaż u nas też obiecują, że naśnieżanie pójdzie "całą parą" - więc chyba Korbielów!!!!!!!!!
Interseal napisał(a):Jola L-G napisał(a):majeczka napisał(a):Pogoda jest fatalna; onet, wirtualna, interia wszystko wzajemnie się wyklucza; do tego ulewy . W zeszłym roku już szusowałam po zmarzniętym śniegu na Kotelnicy, rownież w okresie świątecznym ; dla mnie osobiście to żadna przyjemność. Ciągle musiałam panować nad nartami, żeby mnie niosły tam gdzie ja akurat chcę. Do tego niesamowita frekwencja na stoku. A tak liczyłam, że w okresie świąt trochę pozjeżdżamy. Widocznie nadzieje na jutro są atrakcyjne, póki dziś nie stało się wczoraj
Proponuję Szwajcarię, tam warunki narciarskie znakomite. Chociaż u nas też obiecują, że naśnieżanie pójdzie "całą parą" - więc chyba Korbielów!!!!!!!!!
Jutro ruszają Juliany i Golgota w Szczyrku - trochę bliżej z Wilkowic. Na serwisie GAT-u piszą że w Korbielowie tylko "trójka" ma śnieg....