Edyta_B napisał(a):krakuscity napisał(a):fiolek napisał(a)::lool:Edyta_B napisał(a):byłam z rodzinką od 1 czerwca w CefaluEdyta_B napisał(a):Santa Lucia
wczoraj po zgaszeniu kompa zaskoczyłam, że przecież byliśmy w Santa Lucii w tym samym czasie pewnie mijaliśmy się w restauracji czy też na plaży?
szkoda, że nie wiedzieliśmy wcześniej, zorganizowałoby się jakiś "wieczór chorwacki"
Ano szkoda, może gdybyś Edyto_B wpisała się w Kalendarz wyjazdowy na PW zapytalibyśmy gdzie jedziesz .
Szkoda,szkoda tym bardziej że mielibyśmy okazję wymienić się spostrzeżeniami nam Sycylia się bardzo nie spodobała, ale trzeba było pojechać tam i zobaczyć to własnymi oczyma
kw napisał(a):No szkoda że nie daliście rady, bo warto.
Ale domyślam się dlaczego
Krzysztof
jolek.d napisał(a):Widzę, że mamy takie same odczucia co do Sycylii.
My też byliśmy w Santa Luci w czerwcu, ale rok temu.
Codziennie obserwowaliśmy powiększającą się z dnia na dzień górę śmieci przy schodach na plażę.
Sycylia to wielka bomba ekologiczna, "Cosa nostra" wymarła, a teraz rządzi tam mafia śmieciowa
fiolek napisał(a):kw napisał(a):No szkoda że nie daliście rady, bo warto.
Ale domyślam się dlaczego
Krzysztof
a Etna, no cóż pewnie szkoda, ale w moim przypadku bliskie obcowanie z dymami i wyziewami nie jest dobrym pomysłem.
pozdrowienia i całuski dla Was
Bocian napisał(a):Widzę Aniu, że mieliście dokładnie tą samą imprezę co my w 2009 roku Te same hotele i widoki Jestem ciekaw czy woda w basenie na pobytówce była też taka zimna jak u nas I czy zaliczyliście La Rocce I czy trzeba było sie ścigać do posiłków Hotel i widok na Etnę w Taormine jak i samo miasteczko, wspaniałe
Pozdrav.
Basiulinek napisał(a):Zasapalam sie troszke goniac Was po Sycylii, ale juz dobrze..
Jestem na biezaco
Widoki powalaja..pieknie..!