Sycylia od czasów "Ojca Chrzestnego" Coppoli mi się marzy , a Twoja relacja "miesza mi" trochę w kolejce realizacji . . . , już czas wygrać w toto lotka . . . chyba
Pozdrawiam
Piotr
Edyta_B napisał(a):byłam z rodzinką od 1 czerwca w Cefalu
Edyta_B napisał(a):Santa Lucia
piotrf napisał(a):Sycylia od czasów "Ojca Chrzestnego" Coppoli mi się marzy , a Twoja relacja "miesza mi" trochę w kolejce realizacji . . . , już czas wygrać w toto lotka . . . chyba
Pozdrawiam
Piotr
fiolek napisał(a)::lool:Edyta_B napisał(a):byłam z rodzinką od 1 czerwca w CefaluEdyta_B napisał(a):Santa Lucia
wczoraj po zgaszeniu kompa zaskoczyłam, że przecież byliśmy w Santa Lucii w tym samym czasie pewnie mijaliśmy się w restauracji czy też na plaży?
szkoda, że nie wiedzieliśmy wcześniej, zorganizowałoby się jakiś "wieczór chorwacki"
fiolek napisał(a)::lool:Edyta_B napisał(a):byłam z rodzinką od 1 czerwca w CefaluEdyta_B napisał(a):Santa Lucia
wczoraj po zgaszeniu kompa zaskoczyłam, że przecież byliśmy w Santa Lucii w tym samym czasie pewnie mijaliśmy się w restauracji czy też na plaży?
szkoda, że nie wiedzieliśmy wcześniej, zorganizowałoby się jakiś "wieczór chorwacki"
krakuscity napisał(a):fiolek napisał(a)::lool:Edyta_B napisał(a):byłam z rodzinką od 1 czerwca w CefaluEdyta_B napisał(a):Santa Lucia
Ano szkoda, może gdybyś Edyto_B wpisała się w Kalendarz wyjazdowy na PW zapytalibyśmy gdzie jedziesz .
Edyta_B napisał(a):Szkoda,szkoda tym bardziej że mielibyśmy okazję wymienić się spostrzeżeniami nam Sycylia się bardzo nie spodobała, ale trzeba było pojechać tam i zobaczyć to własnymi oczyma