mysza73 napisał(a): więc mam zielone światełko na planowanie przyszłorocznej Sycylii
NO NIE ŻARTUJ
mysza73 napisał(a): więc mam zielone światełko na planowanie przyszłorocznej Sycylii
marze_na napisał(a):mysza73 napisał(a):A mam taką jedną plażę na Sycyli, na którą mąż koniecznie musi wrócić ...
A KONKRETNIE ?
Jest taki plan, tylko nie wiadomo kiedy się uda go wdrożyć w życie...tony montana napisał(a):Współczuję mdłości, w związku z czym zarządzam Wam Ortygię do poprawki....
Zdecydowanie nie samątony montana napisał(a):No i w Syrakuzach nie samą Ortygią człek żyje....
Gdyby nie złe samopoczucie to ten jeden z noclegów by mi wystarczył.marze_na napisał(a):Ortygia z noclegiem (a nawet dwoma ) była jednym z lepszych pomysłów, jakie zrealizowałam na Sycylii .
Ja jak Aga, jak jest ciepło plaża musi byćmysza73 napisał(a):Eeeee tam, jak lato to plaża musi byćmarze_na napisał(a):Już Ci pisałam, że za dużo czasu marnujesz na plaży .
Ależ sobie wymyśliłamysza73 napisał(a):O Spiaggia Torre di San Teodoro słyszałaś?marze_na napisał(a):A KONKRETNIE ?mysza73 napisał(a):A mam taką jedną plażę na Sycyli, na którą mąż koniecznie musi wrócić ...
I że można z niej dojść morzem" na Isola Grande ... taki sycylijski "Marsz Śledzia"
To mój mążpiekara114 napisał(a):Ależ sobie wymyśliłamysza73 napisał(a):O Spiaggia Torre di San Teodoro słyszałaś?marze_na napisał(a):A KONKRETNIE ?mysza73 napisał(a):A mam taką jedną plażę na Sycyli, na którą mąż koniecznie musi wrócić ...
I że można z niej dojść morzem" na Isola Grande ... taki sycylijski "Marsz Śledzia"
piekara114 napisał(a):Pakujemy się i zostawiamy klucze do pokoju (self-check out) i jesteśmy na ulicy. Niestety z walizkami, w naszej okolicy nie odkryłam skrytek bagażowych, a w obiekcie nie było możliwości ich późniejszego odebrania.
.. dziś naprawdę trudno w tych kilku kamieniach łuk zobaczyć… prędzej ruiny muru….. Nawet zdjęcia nie mam, bo nie wiedziałam, któremu kamieniowi zrobić fotkę…
wiola2012 napisał(a):Neapolis ogólnie może się podobać. Zaskoczyłaś mnie, że teatr był trzeci co do wielkości we Włoszech.