Apartament całkiem , całkiem , do spania „Living in old Town” wygląda super , a na więcej nie będzie przecież potrzebny
Pozdrawiam
Piotr
piotrf napisał(a):Apartament całkiem , całkiem , do spania „Living in old Town” wygląda super
piekara114 napisał(a):w cenie 204 eur za 4 noce.
Był całkiem ok. Zapomniałam o jego jeszcze jednej wadzie, ukrytej...czyli dziwnych dziurach w ścianie zasłoniętych obrazami....marze_na napisał(a):Zgadzam się. Bardzo przyzwoicie wygląda .piotrf napisał(a):Apartament całkiem , całkiem , do spania „Living in old Town” wygląda super
Cena, nie powiem.... z basenu przy obiekcie rzadko korzystamy, bardzo rzadko....marze_na napisał(a):piekara114 napisał(a):w cenie 204 eur za 4 noce.
Żebyś zobaczyła naszą aktualną miejscówkę w cenie 320 eur za 4 noce .
Pierwszy raz zdarzyły mi się, tak przekłamane zdjęcia na bookingu .
Na szczęście tylko śpimy. Nawet nie ma kiedy skorzystać z basenu .
Lokalizacja bardzo fajna, w nocy cisza i spokój, jest gdzie zjeść, a do via Etna było 10 min spacerkiem.dangol napisał(a):Lokalizacja noclegu w Katanii bardzo dobra , miejsce na fokach wygląda spoko, a kurzu nie widać
Fajnie, Fajnie, bo Katania fajna jestmysza73 napisał(a):Cztery dni w Katanii - fajnie
Co do łazienki.... To po otwarciu drzwi jest bardzo bardzo ładnie...mysza73 napisał(a):A apatrman całkiem fajny, nie licząc kurzu i firanki w prysznicu
piekara114 napisał(a):Za półeczkę to nawet parapet robił....
piekara114 napisał(a):Tu tylko zabrakło przestrzeni i rozsądnego prysznica, bo umyć moje włosy do pasa to był problem...