Ja także nie miałam takiego skojarzenia.... A jak przeczytałam wpis @p_majer szukałam, na której fotce jest coś podobnego do Dubrownika...i chyba jak siedzisz na murku...mysza73 napisał(a):p_majer napisał(a):Widok z góry - trochę jak Dubrownik
Faktycznie
Chyba za długo nie byłam w Dubrowniku, w ogóle w Cro, bo nie miałam takich skojarzeń
Najbardziej niebezpieczne było to, że trochę chlapałowiola2012 napisał(a):Dziewczyny, a gdzie Was poniosło?
Toć to niebezpiecznie tak . Fakt, że wyglądacie niczym Syreny na skale
Też mi się do tych doniczek oczka śmiaływiola2012 napisał(a):Kolorowe doniczki są obłędne. Jedną mieć..., albo dwie. A tu tyle, każda inna
Nie byłam nigdy ...maslinka napisał(a):Mnie się ten widok z góry bardziej z Piranem skojarzył
mysza73 napisał(a):W 2015 roku, w Mlini ... chybapiekara114 napisał(a):A z ciekawości, kiedy byłaś w Cro ostatnio?
Ale o rozwód nie występuję, może kidyś się pogodzimypiotrf napisał(a):mysza73 napisał(a):W 2015 roku, w Mlini ... chybapiekara114 napisał(a):A z ciekawości, kiedy byłaś w Cro ostatnio?
To już nie byle zdrada , a separacja
No całkiem, całkiemMikromir napisał(a):No, no, całkiem malowniczo na tej Sycylii...
Oczywiście, że nimi jeżdżąwiola2012 napisał(a):Dziwni ci Sycylijczycy , oni jeżdża tymi samochodami?
To Ty się ciesz, że dostaliście w miarę współczesną lancię .