Powrotna walizeczka ważyła jedynie 20,5 kg ... spokojnie mogłam jeszcze jedną paczkę makaronu dorzucićAdamSz napisał(a):mysza73 napisał(a):Teraz zobaczyłam dopisekmarze_na napisał(a):
Miejscówkę w Palermo miałaś niedaleko kawiarni, gdzie zaserwowali nam pyszne ciacha.
Ale czy sycylijskie dolci mogą być złe
Co za pytanie ... oczywiście, że nie
Dodam tylko, że na tych wakacjach przeszłam, powtarzam PRZESZŁAM 140 km i miałam nadzieję, że ... może coś schudnę
No ale lipa ... waga w Radomiu po powrocie pokazała o 1 kg więcej niż w dniu wyjazdu (a pamiętam, bo ważyłam się z walizeczką )
Po powrocie też z walizeczką ))... Coś przywiozłaś w walizeczce, z Italii, o wadze 1 kg, albo może więcej ))
/////
wiola2012 napisał(a):Cześć
Właśnie ten region sobie zaplanowałam na sycylijskie wakacje . Sciacca na zdjęciach wydała mi się bardzo atrakcyjna. Podobna trochę do Monterosso czy innego z Cinque Terre? Ciekawe czy też masz takie odczucia?
Cześć, część ... na Ciebie też po cichu liczyłam
Hmmm, Sciacca to trochę coś innego jak Cinque Terre, bo to całkiem duże miasto jest ...
Ale z perspektywy czasu, to znowu wybrałabym Sciacca na swoją bazę, bo jest tu co robić i gdzie pospacerować.
Może dziś uda się zrobić odcinek, to pokażę trochę jak to wygląda