A tak wogóle, to zauważyłam, że "stara" ekipa będzie tu zaglądać
Brakuje mi jeszcze kilku osób ... ale może się odnajdą
No jestem, jestem... chora, więc proszę o codzienne odcinki, kilka razy dziennie....mysza73 napisał(a):Brakuje mi jeszcze kilku osób ... ale może się odnajdą
kaeres napisał(a):Na zachód Sycylii wracam w 2027r więc im więcej relacji tym lepiej zaplanuję wypad.
No w końcu to Sycyliakaeres napisał(a):Czekam na relację bo zdjęcia wskazują, że będzie przepięknie.
Pierwsza zguba mi się znalazłapiekara114 napisał(a):No jestem, jestem... chora, więc proszę o codzienne odcinki,kila razy dziennie....mysza73 napisał(a):Brakuje mi jeszcze kilku osób ... ale może się odnajdą
Wszystkie zdjęcia robione telefonemAdamSz napisał(a):Za ładnie ))
Mysza, najwyraźniej masz za dobry aparat i za dobre oko do robienia fotek ))
A co było nie tak?AdamSz napisał(a):Monemwasię, tez pokazywałaś za ładnie. Co, nie do końca pokrywało się z rzeczywistością ))
Czekam na propozycjeAdamSz napisał(a):Ok, oczywiście żart )) .... Bardzo ładnie )) .... A komplementy w marudzeniu, to sztuka ?? )) Nieskromnie powiem ??//))
....
Jakaś praca ?? Objeżdżaczka i reklamatorka regionów i hoteli ... Nadajesz się )) .... Pozdrawiam ))
/////
AdamSz napisał(a):Dobra, jeszcze odpowiem i już nie przeszkadzam
Pewnie tak jak na Sycylii, śmieci tu i tam ((.... Ale ok, .... Zależy jaki styl przekazu ... Tu nie pokazujemy śmieci //
mysza73 napisał(a):W końcu zdecydowałam się na Casa vacanza lido
Może i nie był najtańszy - za całość zapłaciłam 1200 euro za 8 dni, ale warty jest każdego euro, które wydałam.
Mieszkanie jest ogromne, 125 m²
Ma bardzo duży taras, na moje oko około 40m² , plus dodatkowy spory balkon przy naszej sypialnii.
Łazienki są bardzo nowoczesne i duże, podobnie sypialnie.
A wszędzie było nieskazitelnie czysto
kaeres napisał(a):mysza73 napisał(a):W końcu zdecydowałam się na Casa vacanza lido
Może i nie był najtańszy - za całość zapłaciłam 1200 euro za 8 dni, ale warty jest każdego euro, które wydałam.
Mieszkanie jest ogromne, 125 m²
Ma bardzo duży taras, na moje oko około 40m² , plus dodatkowy spory balkon przy naszej sypialnii.
Łazienki są bardzo nowoczesne i duże, podobnie sypialnie.
A wszędzie było nieskazitelnie czysto
Marian, tu jest jakby luksusowo.
A dlaczego ja nijakich fotek z drogi nie otrzymuję?marze_na napisał(a):Nareszcie coś tu wpadło .
I to w samą porę bo gigant ulewa unieruchomiła nas przed niezłym wg googla barem w Tavernola Bergamesca. Leje tak, że nawet nie próbujemy wyjść z auta .
To przynajmniej sobie poczytałam .