A ja nie wiedziałam, że na Sycylii są flamingi? Nie mogłaś mi napisać?? A z Avola miałam nie tak daleko....mysza73 napisał(a):Po drodze mijamy rezerwat przyrody Pantano Longarini
Widać flamingi ... ale dosyć daleko od drogi ...
A ja nie wiedziałam, że na Sycylii są flamingi? Nie mogłaś mi napisać?? A z Avola miałam nie tak daleko....mysza73 napisał(a):Po drodze mijamy rezerwat przyrody Pantano Longarini
piekara114 napisał(a):A ja nie wiedziałam, że na Sycylii są flamingi? Nie mogłaś mi napisać?? A z Avola miałam nie tak daleko....mysza73 napisał(a):Po drodze mijamy rezerwat przyrody Pantano Longarini
piekara114 napisał(a): A ja nie wiedziałam, że na Sycylii są flamingi?
mysza73 napisał(a):Nawet nie wiedziałam o nich
O tych na salinach koło Trapani wiedziałammarze_na napisał(a):piekara114 napisał(a): A ja nie wiedziałam, że na Sycylii są flamingi?mysza73 napisał(a):Nawet nie wiedziałam o nich
Oj jak Wy jeszcze mało o Sycylii wiecie .
Beata, poczytaj sobie jeszcze o flamingach na salinach w okolicy Trapani i Paceco.
Znajomy od męża z pracy był jakoś w marcu i były, no ale może się zasiadziałymarze_na napisał(a):mysza73 napisał(a):O tych na salinach koło Trapani wiedziałam
Do złapania podobno tylko jesienią (od września) bo te saliny to dla nich tylko przystanek.
piekara114 napisał(a):Dawaj tutaj ten skład. Też poczytam.
Ja nie przywiozłam sobie, bo w podręcznym by nie przeszedł