Widzę, że to miasteczko nieco podobne do Sciacca, w ktorym mieszkaliśmy.
Nawet kolor wody podobny zimowo - wiosenny
Haaaahaaaa, większość moim leciwym ajfonem , ja aparatu już nie moszęp_majer napisał(a): ... a zdjęcia - po prostu zawodowstwo
Może następnym razem tam założę bazętony montana napisał(a):Widzę, że to miasteczko nieco podobne do Sciacca, w ktorym mieszkaliśmy.
Nawet kolor wody podobny zimowo - wiosenny
mysza73 napisał(a):Haaaahaaaa, większość moim leciwym ajfonem , ja aparatu już nie moszęp_majer napisał(a): ... a zdjęcia - po prostu zawodowstwo
Na Sycylii można się zagubić, a potem odnaleźć w innym stanie umysłupiotrf napisał(a):Potter napisał(a):Odnalazłabym się tutaj ...
Jeżeli o mnie chodzi - mógłbym się tam nawet zagubić . . .
Uważaj, bo to "niebezpieczna" wyspawiola2012 napisał(a):Ponieważ moje zauroczenie Italią nieustannie narasta, Sycylia jest w bardzo bliskich planach. Nie zdecydowałam jeszcze, która część na pierwszy raz, dlatego sobie tu popatrzę
Ooooojeeeej, bardzo miło czyta się takie komentarzep_majer napisał(a):mysza73 napisał(a):Haaaahaaaa, większość moim leciwym ajfonem , ja aparatu już nie moszęp_majer napisał(a): ... a zdjęcia - po prostu zawodowstwo
Czyli potwierdza się, że to nie aparat robi zdjęcia, tylko osoba za obiektywem
marze_na napisał(a):mysza73 napisał(a):Ja mam plany na conajmniej dwa wyjazdy jeszcze
Mało coś. Chyba, że trzytygodniowe .
marze_na napisał(a):mysza73 napisał(a):Ja mam plany na conajmniej dwa wyjazdy jeszcze
Nie do Italii ... tylko na Sycyliętony montana napisał(a):marze_na napisał(a):mysza73 napisał(a):Ja mam plany na conajmniej dwa wyjazdy jeszcze
Ale chyba nie znowu do Italii??!!
mysza73 napisał(a):Magnesik wysłany
mysza73 napisał(a):Nie do Italii ... tylko na Sycyliętony montana napisał(a):marze_na napisał(a):mysza73 napisał(a):Ja mam plany na conajmniej dwa wyjazdy jeszcze
Ale chyba nie znowu do Italii??!!
Nawet w pochmurny dzień to miasteczko ładnie się prezentuje.mysza73 napisał(a):Na popołudnie zaplanowałam wycieczkę do Caccamo
Na wygląd jest OK, ale to o niczym nie świadczymysza73 napisał(a):Jest tylko zagadka czy nasza gwiazda będzie współpracować
Zamek cudeńkomysza73 napisał(a):Parkujemy na darmowym parkingu pod zamkiem - 37°56'02.3"N 13°39'39.8"E
Podobny pociągowy kwietnik widziałam w Rethymno na Krecie.mysza73 napisał(a):
Słoneczna Italia ...megidh napisał(a):Nawet w pochmurny dzień to miasteczko ładnie się prezentuje.mysza73 napisał(a):Na popołudnie zaplanowałam wycieczkę do Caccamo
Ojjjj takmegidh napisał(a):Na wygląd jest OK, ale to o niczym nie świadczymysza73 napisał(a):Jest tylko zagadka czy nasza gwiazda będzie współpracować
marze_na napisał(a):Mam też namiar na auto z Trapani od Oli, gdybyś chciała przetestować, zanim sama się zdecyduję .
marze_na napisał(a):marze_na napisał(a):Mam też namiar na auto z Trapani od Oli, gdybyś chciała przetestować, zanim sama się zdecyduję .
Aga, link zostawię tutaj. Może ktoś jeszcze skorzysta .
https://angeloapartments.com/pl/wynajme ... u-trapani/