Cześć Aga! Nadrabiam zaległości po urlopie. Jak zwykle, pięknie u Ciebie i Sycylia w końcu w słońcu Do twarzy jej
Fajne takie plażowanie z krabami
piekara114 napisał(a):Tak mi się wydawało, że Ty Amerykę odkrywałaś
piekara114 napisał(a):A plażowanie w samej Katanii nie jest złe....nie jest to Grecja, ale też sporo lepiej niż w Taorminie....No i z widokiem na Etnę
No to dawaj te Amerykewiola2012 napisał(a):piekara114 napisał(a):Tak mi się wydawało, że Ty Amerykę odkrywałaś
Tak, cos niecoś odkryłam
A jaką decyzję podjęłaś - mafia czy sardynki?wiola2012 napisał(a):Plaża z Twojego zdjęcia i plaże pokazane przez Myszę są całkiem fajne .
Bo na Sycylii jest całkiem fajnie To nasz plan zapasowy na październik...obok innych planów...wiola2012 napisał(a):Plaża z Twojego zdjęcia i plaże pokazane przez Myszę są całkiem fajne .
Właśnie? Jaką?mysza73 napisał(a):A jaką decyzję podjęłaś - mafia czy sardynki?
Ja następnym razem zamieszkam, choć na 2-3 dni w Modice, bo mam dużo braków jeszczemarze_na napisał(a):mysza73 napisał(a):Widoki z dzwonnicy całkiem miłe
Niby człowiek był, nawet dwa razy , a u Ciebie i tak coś nowego zobaczy .
Nie....marze_na napisał(a):Na czekoladę poszliście?
wiola2012 napisał(a):Jak się tą Sycylią zainteresowałam na poważnie i patrzę na ilość chorągiewek, które po Twoich i Marzeny relacjach postawiłam na mapie, to widzę, że jest "nafaszerowana" takimi perełkami, że nie wiadomo od czego zacząć i co pominąć. Nie dziwię się, że poleciałaś kolejny raz .
mysza73 napisał(a):Je nie widziałam jeszcze połowe tego co chciałamym zobaczyć