marze_na napisał(a):A wzięłaś dokładnie ten "nasz"?
Wasz nie ma wi-fi, ale i tak był zajęty w moim terminie
Tym razem troszkę zaszalałam
Wzięłam Palazzo Panke, mam nadzieję że będzie wart swojej ceny
Powiem Ci, że nie tylko z tego powodumysza73 napisał(a):Ale wstąpimy jeszcze w okolice Castello Ursino.
Idziemy jedną z główniejszych ulic - Via Plebiscito.
Nie był to najlepszy wybór, bo akurat odbywał się targ i chyba dlatego (a może nie ) był tam straszny śmietnik ...
Ty masz jeszcze jakieś miejsce na lodówce? Ja z wyjazdu przywożę jeden, max 2 magnesiki i mam ciasno, a lodówka ponad 2 m.....mysza73 napisał(a):Nie mogłam się zdecydować jaki kolor szyszki kupić, więc kupiłam wszystkie i teraz ma na lodóweczce szyszkową włoską flagę
I na co się zdecydowałaś? I auto od Dominiki? (widziałaś ostatni wpis o wypożyczalni na fb?)mysza73 napisał(a):A za tydzień ... znowu lecimy na Sycylię
marze_na napisał(a):A wzięłaś dokładnie tą "naszą" case?
Tak myślałampiekara114 napisał(a):Powiem Ci, że nie tylko z tego powodumysza73 napisał(a):Ale wstąpimy jeszcze w okolice Castello Ursino.
Idziemy jedną z główniejszych ulic - Via Plebiscito.
Nie był to najlepszy wybór, bo akurat odbywał się targ i chyba dlatego (a może nie ) był tam straszny śmietnik ...
Nie no, te magnesiki to nie wszystkie dla mniepiekara114 napisał(a):Ty masz jeszcze jakieś miejsce na lodówce? Ja z wyjazdu przywożę jeden, max 2 magnesiki i mam ciasno, a lodówka ponad 2 m.....mysza73 napisał(a):Nie mogłam się zdecydować jaki kolor szyszki kupić, więc kupiłam wszystkie i teraz ma na lodóweczce szyszkową włoską flagę
Auto od Dominiki.piekara114 napisał(a):I na co się zdecydowałaś? I auto od Dominiki? (widziałaś ostatni wpis o wypożyczalni na fb?)mysza73 napisał(a):A za tydzień ... znowu lecimy na Sycylię
mysza73 napisał(a):A za tydzień ... znowu lecimy na Sycylię
mysza73 napisał(a):Wasz nie ma wi-fi,
mysza73 napisał(a):Tym razem troszkę zaszalałam
No bo co tu mówićtony montana napisał(a):mysza73 napisał(a):A za tydzień ... znowu lecimy na Sycylię
Nic nie powiem.....
470 euro za tydzieńmarze_na napisał(a):mysza73 napisał(a):Tym razem troszkę zaszalałam
To ile tam płacisz za dobę?
No mówię, że i tak była zajętamarze_na napisał(a):P.S.
Pooglądaliśmy z Pawłem i Casa Mari Fer jednak bardziej nam się podoba
marze_na napisał(a):Beata, gdzie ty takie newsy wyczytałaś?
piekara114 napisał(a):chyba w grupie Polacy na Sycylii
Lecimy rajanem ...marze_na napisał(a):piekara114 napisał(a):chyba w grupie Polacy na Sycylii
Tam akurat mnie nie ma .
Ale w grupie u Natalii (gdzie jesteśmy obie ) też w ciągu dnia takie wpisy się pojawiły.
Mam nadzieję, że jakoś się ten wizzair pozbiera, bo też mam u nich kupiony lot .