Będę z Wami podróżować, bo na pewno pokażesz sporo ciekawych miejsc.
Zajawka bardzo zachęcająca.
mysza73 napisał(a):Tym razem Jeep odmówił współpracy ...
Czytając te słowa pomyślałam, że pojechaliście na Sycylię autem .
mysza73 napisał(a):Tym razem Jeep odmówił współpracy ...
Eeeee nooo, dopiero pierwsza w tym rokumegidh napisał(a):Kolejna wyprawa , już nie wiem która z kolei.
Trochę by się zeszłomegidh napisał(a):mysza73 napisał(a):Tym razem Jeep odmówił współpracy ...
Czytając te słowa pomyślałam, że pojechaliście na Sycylię autem .
Ciekawie to dopiero będziemaslinka napisał(a):Nieźle się zaczyna Bardzo ciekawie, jak zawsze u Ciebie.
A na Sycylii, to już zwłaszczamaslinka napisał(a):Bałabym się tych wypożyczanych aut, ale nie mam kompletnie żadnego doświadczenia, to dlatego. Pewnie po paru razach można się przyzwyczaić i wrzucić na luz
Zresztą, jadąc do Włoch trzeba wrzucić na luz
My mamy taką sąsiadkę... Niedziela 9 rano i wiem, że trzeba wstawać....mysza73 napisał(a):Ale okazuje się, że ta msza nie była z tego kościoła, ale od sąsiada, który mieszkał pod nami
Miał całkiem niezły głośnik, bo czułam się jak bym była w kościele
Po mszy zawsze była jeszcze audycja, którą na nasze potrzeby nazwaliśmy "rozważania Franciszka"
mysza73 napisał(a): najwyższa pora na pierwszą porcję tłuszczu i cukru (tak nazywaliśmy te wszystkie pyszności, które pochłanialiśmy w ogromnych ilościach )
Moi twierdzili, że to Einsteinmarze_na napisał(a):Genialny jest ten mural z babcią .
I nawet moje jelito drażliwe nie reagowało na to jakoś bardzo źlemarze_na napisał(a):mysza73 napisał(a): najwyższa pora na pierwszą porcję tłuszczu i cukru (tak nazywaliśmy te wszystkie pyszności, które pochłanialiśmy w ogromnych ilościach )
Oj tak, dolci wychodzą sycylijczykom mistrzowskie .
Przez kilka dni dałam radę, ale jakbym miała codziennie słuchać, to już mniej fajniepiekara114 napisał(a):My mamy taką sąsiadkę... Niedziela 9 rano i wiem, że trzeba wstawać....mysza73 napisał(a):Ale okazuje się, że ta msza nie była z tego kościoła, ale od sąsiada, który mieszkał pod nami
Miał całkiem niezły głośnik, bo czułam się jak bym była w kościele
Po mszy zawsze była jeszcze audycja, którą na nasze potrzeby nazwaliśmy "rozważania Franciszka"
ZapraszamZAQ_12 napisał(a):Witam się i ja...... będę chłonęła Twą opowieść
Czy na ostatnim zdjęciu to Cannoli?
mysza73 napisał(a):I nawet moje jelito drażliwe nie reagowało na to jakoś bardzo źlemarze_na napisał(a):mysza73 napisał(a): najwyższa pora na pierwszą porcję tłuszczu i cukru (tak nazywaliśmy te wszystkie pyszności, które pochłanialiśmy w ogromnych ilościach )
Ja zastanawiałam się w jakim stanie tyło to auto, które mieliśmy pierwotnie dostać ... skoro całkiem padłoczuszka napisał(a):W 2020 tez pożyczaliśmy auto od p.Dominiki skuszeni opiniami na fb. Dostaliśmy strasznego rupcia. Nie pamietam ile miał na liczniku ale defektów tyle ze strach było jeździć. Poprosiliśmy o zmianę. Drugie auto nie było wiele lepsze a do tego sporo większe k mąż miał kryzys ze musi tym parkować w Katanii itp-kto był to wie jak tam parkują i jeżdżą
Ojjjj tam, ja też nie mogę ... ale kto mi zabronipiotrf napisał(a):mysza73 napisał(a):I nawet moje jelito drażliwe nie reagowało na to jakoś bardzo źlemarze_na napisał(a):mysza73 napisał(a): najwyższa pora na pierwszą porcję tłuszczu i cukru (tak nazywaliśmy te wszystkie pyszności, które pochłanialiśmy w ogromnych ilościach )
Nie nooooo. . .tak się nie robi , tego nie mogę , tzn. mogę , ale nie powinienem , bo znowu nasz kraj wzbogaci się o kilka kilogramów obywatela
W pasticceriach zwłaszczaPotter napisał(a):Odnalazłabym się tutaj ...