Etna.
Bocian napisał(a):Szkoda Taorminy na tak krótki spacer... Byłem tam 5 dni i nawet nie zdążyłem być nad morzem i przejechać się kolejką...
Tymona napisał(a):noooo powiedziałabym... czarno dość
maslinka napisał(a): Ale dzięki temu, że napisałeś taki fajny odcinek, na pewno czujesz się lepiej
Etnę oczywiście też mieliśmy w planach i tak jak Wy, chcieliśmy podchodzić od górnej stacji kolejki (trochę szkoda tych 55 euro). Nawet kije sobie mieliśmy kupić w tym celu..., ale nie kupiliśmy
Lidia K napisał(a):Zapach ekspresso doleciał a zapach z Etny nie. Nic o zapachach nie napisałeś, powinny te wyziewy mieć jakiś zapach spalenizny
Roxi napisał(a):Biedronka... super ujęcie
Basiulinek napisał(a):Janusz- pozno,ale dotarlam tu i ja.
I oczywiscie rozsiadlam sie wygodnie w fotelu.
Poczatek swietny - czekam na jeszcze
Pozdrawiam Krajana
Lidia K napisał(a):Fajne zdjęcia ale za mało
mariusz-w napisał(a):Racja ... za mało !
weldon napisał(a):Widać dwa, a trzecim zdjęcie robili ...
Maciej napisał(a):Janusz miód na moje zmęczone zimową aurą serce.
Tymona napisał(a):Januszu - normalnie obaliłeś mi moją prywatną teorię życiową, że dla Włochów język obcy jest obcy Nie wierzę - spotkaliście Włocha, który nie dość, że w języku obcym próbował się porozumieć, to dodatkowo była to polszczyzna
Tymona napisał(a):A tak poza tym - a raczej przede wszystkim - gratuluję Wam takiego fajnego Ucznia Wydaje mi się, że to zdjęcie mówi wiele o relacjach miedzy Wami
maslinka napisał(a):Wyglądacie na zgraną ekipę. W końcu to już nie pierwsze Wasze wspólne wakacje.
Krystof napisał(a):znów przychodzi mi na myśl, że to bardzo fajna relacja! i słownie i obrazowo! super :@)
Cytat:
Widać dwa, a trzecim zdjęcie robili ...
skąd wiesz?
mutiaq napisał(a):Jeszcze!
Jeszcze!
Bocian napisał(a):Tymona napisał(a):Januszu - normalnie obaliłeś mi moją prywatną teorię życiową, że dla Włochów język obcy jest obcy
Na Sycylii,Sycylijczycy mówią po sycylijsku:) Do włoskiego to nie podobne:)
Bocian napisał(a):Tymona napisał(a):Januszu - normalnie obaliłeś mi moją prywatną teorię życiową, że dla Włochów język obcy jest obcy
Na Sycylii,Sycylijczycy mówią po sycylijsku:) Do włoskiego to nie podobne:)