HiHiHI Kulka niedokładnie czyta.
Fajnie chetnie zajrzę na wyspę. Zobaczymy co się zmieniło na wyspie przez 4 lata. Spanie na kempingu bez namiotu teź mi się kiedyś zdarzyło. Co dalej?
kulka53 napisał(a):PS Skody górą . Nawet te nowsze
Arek napisał(a):ja też jestem
Bocian napisał(a):Gdyby nie te tony śmieci...
WojteC5 napisał(a):W oczekiwaniu na ciąg dalszy, zasiadam wygodnie.
kulka53 napisał(a):Ale na taki pomysł noclegu pod chmurką jeszcze nie wpadłem . Wypróbujemy
kulka53 napisał(a):Bak ma 42. Nieraz już wlewałem coś około 43
dangol napisał(a):Nie masz i mieć nie możesz , tak jak nie mamy my wszyscy, którzy wiernie będą towarzyszyć Waszej wyspiarskiej wyprawie. Wspominałam już kiedyś, że uwielbiam wyspy
LRobert napisał(a):Zobaczymy co się zmieniło na wyspie przez 4 lata.
maslinka napisał(a):Janusz, bardzo się cieszę, że piszesz
maslinka napisał(a):
Będę śledzić z dużym zainteresowaniem i chłonąć informacje, zwłaszcza te campingowe.
maslinka napisał(a): (Też mamy taki namiot )
artur77 napisał(a):Sycylia to też moje marzenie na przyszłość
mariusz-w napisał(a): My namiotu nie mamy ... i już raczej nie będziemy mieli !
nomad napisał(a):Wyjdzie, że zgapiam, ale Maslinka mnie ubiegła, bo też o tym samochodowym wątku pomyślałem.
Korsyka 2008 i tam już przed promem, o mało co nie wypadł z "konwoju" Opelek.
Tak jak po poprzednich relacjach, tak też i tutaj spodziewam się kolejnych pięknych zdjęć i tego pełnego luzu, który był w pozostałych.
Zapewne będzie fotka z tradycyjnej campingowej czytelni, ale teraz zapełnia się ta nasza, forumowa.
majeczka napisał(a):Chętnie zasilę szeregi, nawet pomimo faktu, że już tam byłam...
Serce w pasy napisał(a):Przyłączę się i ja do czytania.
Co do zbiornika paliwa w skodach to często do baku mieści się więcej niż podaje to instrukcja, jest tam taki zawór powietrzny, który często przez przypadek naciskany jest podczas tankowania, pistoletem od dystrybutora. Spytacjcie w serwisie.
Roxi napisał(a):Szkoda czasu na Szkody
Ale ciii bo mnie jeszcze w Alpy nie dowiezie
Roxi napisał(a):janusz.w. napisał(a):...i w tym miejscu nie zapominamy o pozdrowieniach również dla Roxi tylko dlaczego Oni nie mają... Skody
Szkoda czasu na Szkody
Ale ciii bo mnie jeszcze w Alpy nie dowiezie
janusz.w. napisał(a):...i jednocześnie podziwiam ze tak dobrą pamieć