A to "to" zielone do opalania - to "co" to? Przy dobrych chęciach (i posiadaniu rakiet z choć jedną piłeczką) to i w tenisa można by zagrać

Czekam na cedeen, bom ciekawa co było dalej. Jednak stawiam na wyspy

pozdrawiam

Tymona napisał(a):Ale piękna historia o dwujęzycznej kłótni z Sycylijczykiem![]()
![]()
Uśmiałam się tym bardziej, że podobna historia spotkała mojego męża, którego trudno sprowokować do kłótni, pyskówki... a pewnemu Włochowi się udało
![]()
A to "to" zielone do opalania - to "co" to? Przy dobrych chęciach (i posiadaniu rakiet z choć jedną piłeczką) to i w tenisa można by zagrać![]()
![]()
Czekam na cedeen, bom ciekawa co było dalej. Jednak stawiam na wyspy
pozdrawiam
Jacek S napisał(a):Zwróciłem uwagę na tą promenadę...
Lidia K napisał(a):I co się okazało - przeważnie bardzo cierpliwie wyjeżdżają (do przodu, do tyłu - powtarzając wielokrotnie manewr)
Franz napisał(a):Ładnie to tak - zdzierać tynki zabytkowych kamieniczek?!![]()
Pozdrawiam,
Wojtek
Basiulinek napisał(a):Kemping i jego polozenie-cudo! I ta woda...i te widoczki...
kaszubskiekspress napisał(a): ...
mariusz-w napisał(a): Oni tylko dołożyli farby !
AIT napisał(a): A tak pozatym to widzę, że też tankujsz na Lotosie
weldon napisał(a):mariusz-w napisał(a):... a jak widać ... co najmniej dwa aparaty !
Widać dwa, a trzecim zdjęcie robili ... :lol:
Basiulinek napisał(a):janusz- juz na druga strone zjechales! Ocalam Cie od zapomnienia , ale w zamian czekam (i pewnie nie tylko ja) na cd.
Bo chyba nastapi![]()
iwc1 napisał(a):piękne zdjęcia i ja wiem że to człowiek tworzy zdjęcia nie aparat, ale męczy mnie pytanie
jakie to były aparaty