Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Swietlana CECA Raznjatovic

Dział dla miłośników nie tylko czystej turystyki i wypoczynku. Nauka języka chorwackiego. Tematy publicystyczne, historia, film, muzyka, literatura, sport i kuchnia chorwacka.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 10.05.2007 06:48

Proszę Państwa co to za miszmasz?
Myślenie prostym kodem i wyciąganie wniosków na skróty, silenie się na niby zabawną zgryźliwość, nibynaukowe cytaty wyjęte z kontekstu, które są w dodatku tylko domysłami jakiegoś człowieka. Sorry ale się wyłączam z tej dysputy.
Pomimo, że też jeżdżę na koncerty co mi z końcem studiów nie przeszło, uważam jak powiedziałem.
A jak się nie przemyśli o co chodzi w poście tylko szybko odpisuje - popisuje, to wychodzą takie żenujące wymiany poglądów jak nasza i zaniżają ogólny poziom i obraz Forum.
Bez odbioru w tym temacie Igor :(
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 10.05.2007 08:27

igg napisał(a):Proszę Państwa co to za miszmasz?
Myślenie prostym kodem i wyciąganie wniosków na skróty, silenie się na niby zabawną zgryźliwość, nibynaukowe cytaty wyjęte z kontekstu, które są w dodatku tylko domysłami jakiegoś człowieka. Sorry ale się wyłączam z tej dysputy.
Pomimo, że też jeżdżę na koncerty co mi z końcem studiów nie przeszło, uważam jak powiedziałem.
A jak się nie przemyśli o co chodzi w poście tylko szybko odpisuje - popisuje, to wychodzą takie żenujące wymiany poglądów jak nasza i zaniżają ogólny poziom i obraz Forum.
Bez odbioru w tym temacie Igor :(

No toś go w tym momencie podniósł :wink:
burebaruta
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) burebaruta » 10.05.2007 09:07

Obrazek

Obrazek
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 10.05.2007 09:52

Żeby być w temacie: dla fanów Cecy - dużo Cecy :wink:

http://www.yu-estrada.com/slike/Ceca_Raznatovic/

http://www.ceca.de/
paolo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) paolo » 10.05.2007 12:20

asikx napisał(a):
Buber napisał(a):Czuję niesmak Pozi. Jak dyskusja nie mieści sie w twoich wąskich ramach to jest to "pieprzenie o zawiłościach wojennych". Jak Ci brakuje argumentów, to największego speca od Cro czepiasz się ortografii. Jak najbardziej na tym forum pomocny człowiek, wyciąga do ciebie rękę, to przedstawiasz sie jako ALF. Byle tak dalej Pozi.... - może byc tylko lepiej.
:papa:

Buber... Czego wymagasz od kogoś, kto tytułuje się "wielkim fanem Cecy"?
To tak, jakbyś próbował nawiązać kontakt z "wielkim fanem" Boys, Skanera ewentualnie Shazzy... Awykonalne.

Pozdrawiam
Rafał

Pozdrawiam
Rafał

HALO, HALO. DROGI RAFALE WSZYSTKICH CHCESZ TU OBRAŻAĆ
?????????????
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 10.05.2007 17:00

Janusz Bajcer napisał(a):Żeby być w temacie: dla fanów Cecy - dużo Cecy :wink:

http://www.yu-estrada.com/slike/Ceca_Raznatovic/

http://www.ceca.de/

Prawdziwi fani Cecy mają zapewne ''dużo Cecy '' bez problemu. :D
'' Przeciwnicy '' - niech sami poszukają Cecy. :wink:
Cyce Cecy są wg. mnie OK - pasują Jej do twarzy super :!:
Pozi
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pozi » 10.05.2007 21:10

Hmm oki klata powoli nie wytrzymuje Waszych ataków,ale stwierdzam obiektywnie,że np. Pan Janusz Bajcer nabija sobie liczbę postów ot tak dla statystyki(najbardziej "aktywny")pieprzenie trzy po trzy.
Pozdrawiam Przybysz z Krainy Melmak :lol: :lol: :lol:
Pozi
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pozi » 10.05.2007 21:14

[quote="Buber"Byle tak dalej Pozi.... - może byc tylko lepiej.

Pzdrawiam
Rafał[/quote]
Żałosny aż do bólu
:roll:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 11.05.2007 00:22

Pozi napisał(a):Witam,jestem wielkim fanem Cecy,ale co z tego jak w Polsce nie moge namierzyc zadnego sklepu gdzie moglbym zakupic plyty Pani Cecy,posiłkuje sie tylko Emulkiem
Polecicie cos? A moze ktos by mi odsprzedal jakas plyte? O ile posiada :)

Popieprzę jeszcze trzy po trzy i zapodam Ci tytuły piosenek Cecy.
(ale pewnie jako fan to je masz)

http://www.netmagia.pl/r/06039/

W Polsce płyt dla Przybysza z Krainy Melmak (nawet na allegro choć Ci pasuje :wink: ) nie znalazłem, ale możesz je kupić tu:

http://www.yu4you.com/trazi.php?terms=S ... ca&lang=sr
Ps. Popieprzę trzy po trzy dalej- znalazłem coś o Krainie Melmak :lol:
Żarłoczek
Opowiem wam o tym, jak kleks znalazł się w moim zeszycie.
Mój znajomy ma na imię Żarłoczek i jest larwą owada. Mieszkał na planecie Melmak. Była to piękna kraina, porośnięta bujną roślinnością. Żyły na niej tylko owady, które były ogromnych rozmiarów. Miały przeróżne kształty, ale wszystkie były niebieskie.Gdy Żarłoczek miał tydzień, na Melmak wybuchł wulkan. Lawa zalała całą planetę i zniszczyła wszystko, co spotkała na swojej drodze. Ocalało tylko kilka owadów. Postanowiły jak najszybciej opuścić swoją krainę. Udało im się przedrzeć przez przestrzeń kosmiczną i dotarły na Ziemię. Nasza planeta najbardziej im odpowiadała. Mogły na niej znaleźć pożywienie i warunki do życia.Żarłoczek oddalił się od reszty owadów. Z wysoka zobaczył piękny budynek, była to moja szkoła. Wleciał do klasy przez otwarte okno. Właśnie miałem lekcję języka polskiego. Zauważyłem owada i pomachałem do niego. Żarłoczek usiadł na moim zeszycie i postanowił w nim zamieszkać.
Larwa mieszka w nim do dziś i nie ma zamiaru się wyprowadzić. Jest moim najlepszym kumplem. Bardzo się cieszę z obecności kleksa Żarłoczka.

Jacek Dudek klasa 4 c
asikx
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) asikx » 13.05.2007 12:21

paolo napisał(a):HALO, HALO. DROGI RAFALE WSZYSTKICH CHCESZ TU OBRAŻAĆ
?????????????

Czy wszyscy tutaj czują się wielbicielami wymienionych przeze mnie "artystów"?
Jeżeli tak to...... Cóż, de gustibus non est disputandum. :twisted:

Pozdrawiam
Rafał
aquavitae
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) aquavitae » 13.05.2007 12:34

Chłopaki umówmy się ja jako jeszcze absolwent dawnych Jarocinów tej muzyki nie kupuję, ale zasugeruję wam zainteresowanie się również panią "Seką" Aleksic ;-)
Pozi
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pozi » 13.05.2007 14:24

Janusz Bajcer napisał(a):Opowiem wam o tym, jak kleks znalazł się w moim zeszycie.
Mój znajomy ma na imię Żarłoczek i jest larwą owada. Mieszkał na planecie Melmak. Była to piękna kraina, porośnięta bujną roślinnością. Żyły na niej tylko owady, które były ogromnych rozmiarów. Miały przeróżne kształty, ale wszystkie były niebieskie.Gdy Żarłoczek miał tydzień, na Melmak wybuchł wulkan. Lawa zalała całą planetę i zniszczyła wszystko, co spotkała na swojej drodze. Ocalało tylko kilka owadów. Postanowiły jak najszybciej opuścić swoją krainę. Udało im się przedrzeć przez przestrzeń kosmiczną i dotarły na Ziemię. Nasza planeta najbardziej im odpowiadała. Mogły na niej znaleźć pożywienie i warunki do życia.Żarłoczek oddalił się od reszty owadów. Z wysoka zobaczył piękny budynek, była to moja szkoła. Wleciał do klasy przez otwarte okno. Właśnie miałem lekcję języka polskiego. Zauważyłem owada i pomachałem do niego. Żarłoczek usiadł na moim zeszycie i postanowił w nim zamieszkać.
Larwa mieszka w nim do dziś i nie ma zamiaru się wyprowadzić. Jest moim najlepszym kumplem. Bardzo się cieszę z obecności kleksa Żarłoczka.

Jacek Dudek klasa 4 c

Żenada !!!
mam nadzieję ze wygladasz jak ten typek z Twojego obrazka, akurat Twoje opisy pasują mi do tego wyglądu :twisted:
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 13.05.2007 14:28

Pozi... widać, że nie czytasz forum :lool:. Znaczy się chcę pwiedzieć, że ograniczyłeś się jedynie do wątku, który sam założyłeś.

P.S. A w avatarku Janusza Bajcera jest........ Janusz Bajcer :twisted:
Ostatnio edytowano 13.05.2007 14:36 przez Leszek Skupin, łącznie edytowano 1 raz
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 13.05.2007 14:35

Pozi napisał(a):Żenada !!!
mam nadzieję ze wygladasz jak ten typek z Twojego obrazka, akurat Twoje opisy pasują mi do tego wyglądu :twisted:

Mistrzu a Ty potrafisz coś sensownego napisac (jak dotychczas nie zauważyłem :roll: ) czy tylko wpadasz cichaczem na forum, zostawiasz po sobie smród i uciekasz z podkulonym ogonem ???? :twisted: :twisted: :twisted:
aquavitae
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) aquavitae » 13.05.2007 20:10

Chłopaki dajcie se na luz i popatrzcie ;-) Nawiasem mówiąc koncert serbki w Mostarze...

http://www.youtube.com/watch?v=H7KsAVkW4Lg
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kultura chorwacka

Swietlana CECA Raznjatovic - strona 4
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone