Przestańcie pieprzyc o jakichs zawiłosciach wojennych,wystarczy spojrzec na koncert Cecy z Ujśca z 2006 roku
kilkadziesiat tysiecy ludzi,wiec to mówi samo za siebie!!!
Czekam z wypięta klatą na riposty
Pozi napisał(a):Leon napisał(a):twurczosc twurczosc jusz
naucz sie ortografii lepiej człowieku
[/b]
Ależ panie Janku ja nie jestem "człowiekiem" tylko gwiezdnym przybyszem z kosmosu więc proszę nie wymagać ode mnie prawego altuJanusz Bajcer napisał(a):Pozi napisał(a):Leon napisał(a):twurczosc twurczosc jusz
naucz sie ortografii lepiej człowieku
[/b]
Krótko i rzadko jesteś na Forum "człowieku", więc pragnę Ci wyjaśnić, że Leon to rodowity Chorwat mieszkający w Splicie, a polskiego nauczył się zapewne od żony Polki.
Nie wymagaj więc od Leona biegłej znajomości polskiej ortografii.
Tu na tym forum nawet rodowici Polacy piszą posty, nie zważając na ortografię, polskie literki z "ogonkami", duże litery (tam gdzie trzeba) czy też interpunkcję.
Ps. Tobie - jak czytam i widzę, też nie chce się używać prawego altu na klawiaturze.
http://www.bykom-stop.avx.pl/jakpisac.html
Pozi napisał(a):Ależ panie Janku ja nie jestem "człowiekiem" tylko gwiezdnym przybyszem z kosmosu więc proszę nie wymagać ode mnie prawego altu Poza tym specjalnie dla Pana Panie Janie używam jakże cennego prawego altu buźka Panie Janku
Buber napisał(a):Czuję niesmak Pozi. Jak dyskusja nie mieści sie w twoich wąskich ramach to jest to "pieprzenie o zawiłościach wojennych". Jak Ci brakuje argumentów, to największego speca od Cro czepiasz się ortografii. Jak najbardziej na tym forum pomocny człowiek, wyciąga do ciebie rękę, to przedstawiasz sie jako ALF. Byle tak dalej Pozi.... - może byc tylko lepiej.