Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Święta idą...

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
jacol8
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacol8 » 13.03.2005 15:47

volumen napisał(a):Ja własnie wczoraj, w sobotę zakończyłem podaną dietę z efektem... -15,5 kg :D

Volumen , ale pewnie już Ci sie marzą świąteczne bigosiki , żurki i mazurki.....

Bo mnie tak :wink:
volumen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) volumen » 13.03.2005 16:03

jacol8 napisał(a):
volumen napisał(a):Ja własnie wczoraj, w sobotę zakończyłem podaną dietę z efektem... -15,5 kg :D

Volumen , ale pewnie już Ci sie marzą świąteczne bigosiki , żurki i mazurki.....

Bo mnie tak :wink:

Z wymienionych to... żurek. Kiszony domowym sposobem, z dużą ilością czosnku, na białej kiełbasie z suszonymi grzybami i ziemniakami z boczkiem 8)

a to ja napisał(a):Teraz życzę Ci , żebyś jak najdłużej "utrzymał efekt" :D

Postaram się... Od jutra drugi etap :wink:
jacol8
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacol8 » 13.03.2005 16:10

volumen napisał(a):Z wymienionych to... żurek. Kiszony domowym sposobem, z dużą ilością czosnku, na białej kiełbasie z suszonymi grzybami i ziemniakami z boczkiem 8)

Narobiłes mi smaka...Idę pomóc żonie upitrasić coś na obiad :D
Poprzednia strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Święta idą... - strona 6
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone