JoeF napisał(a):jacek gryczewski napisał(a):ludzie swieta ida a wy mi tu o dietach
Ale w duchu przyznajecie, że ta cała "nagonka" to z zazdrości. No to aby było Wam jeszcze bardziej żal to podaję dzisiejszy wynik:
- po piątym dniu -3kg i to nic nie naciągane, nie liczę również -2kg z okresu dwóch tygodni przed uruchomieniem diety, gdy postanowiłem się do niej przygotować poprzez jedzenie tylko drugiego dania na obiad, połowy poprzedniej normy do pracy a kolacja normalnie i nawet trochę słodyczy.
Dla odrzucenia zarzutu, że to nie jest w temacie wątku przecież są to właśnie przygotowania do świąt Przepisy świąteczne są analizowane i zostaną przeliczone na kalorie
...
To był na pewno żart - już przed świętami będzie często smakowita jajecznica "po breńsku" a jak to było w kabarecie OTTO i zasmażka, i zasmażka, i zasmażka z majonezem plus dwa piwa
A w związku z forum to również jest to "w temacie", bo są to przygotowania do przyszłorocznego plażowania...
Pozdrawiam
Józek
Joseph!!!! Rany, ależ skuteczną masz tą dietę. Ledwo Cię poznałem... Rzuć tą dietę w cholerę, bo zaraz znikniesz...
No dobra, pożatrowaliśmy
Bogusia, tzn. duet mnie trochę wystraszyła z tymi kaloriami. Wiesz, ja je tak lubię, a tu jeszcze mniej niż miało być na początku. Przeliczanie odpada, bo nie mam do tego zapału.
W ubiegłym roku od września do grudnia piłem czerwoną herbatę, zrzuciłem ok. 6 kg, ale przestałem i... trochę wróciło.
Życzę powodzenie i zacięcia.