krakuscity napisał(a):Ty ciągle naprawiasz samochód
Hobby jakieś mieć to ważna i ciekawa rzecz
Leszek pod choinkę wyda "Sam naprawiam ... "
Marek, a te śledzie to już na Wigilię robisz?
Nie za wcześnie?
Pamiętaj, że ja się nie znam
greenrs napisał(a):A ja jestem ciekaw jak wygląda Wasz stół w wigilijny wieczór. Jak pokazuje "struktura geograficzna forum" mamy tu przedstawicieli wszystkich chyba regionów Polski, dlatego szczególnie interesujące są potrawy związane ściśle z miejscem, w którym mieszkacie lub z którego pochodzicie (przepisy nie są konieczne )
weldon napisał(a):Marek, a te śledzie to już na Wigilię robisz?
Nie za wcześnie?
Maciek1956 napisał(a):Mięsko zapeklowane czeka na wędzenie.
Serki jutro przygotowuję w solance, do wędzenia oczywiście.
Karp obrobiony i przygotowany do "karpia po żydowsku" czeka na gotowanie.
majeczka napisał(a):...tak sobie przeglądam Wasze posty i myślę ufff, ponownie przed nami kilka dni "niesamowitego łakomstwa"...Maciek1956 napisał(a):Mięsko zapeklowane czeka na wędzenie.
Serki jutro przygotowuję w solance, do wędzenia oczywiście.
Karp obrobiony i przygotowany do "karpia po żydowsku" czeka na gotowanie.
Twój post Maćku wygląda baaaardzo apetycznie
Maciek1956 napisał(a):Mięsko zapeklowane czeka na wędzenie.
Motoschiza napisał(a):A u mnie z przygotowaniami masakra, mam Wigilię życia ponieważ żonka ma rodzić juniora akurat 24 grudnia