Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Święta Bożego Narodzenia

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
dasuch
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) dasuch » 19.12.2009 13:09

renatalato napisał(a):
wojan napisał(a):
renatalato napisał(a):Karpik smażony

A nie leszczyk wędzony :?: mniam, mniam ....

Wojanku, wędzony to będzie jutro węgorzyk, już mi ślinka cieknie, mniam
:lol:
Pozdrawiam

Proponuję zakazać Renacie pisania na forum o karpikach, leszczykach i przede wszystkim o węgorzykach wędzonych. Dostałem jakichś dziwnych skurczy w żołądku :wink:
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 19.12.2009 13:16

dasuch napisał(a):Proponuję zakazać Renacie pisania na forum o karpikach, leszczykach i przede wszystkim o węgorzykach wędzonych. Dostałem jakichś dziwnych skurczy w żołądku :wink:

Niniejszym zakazuję Renacie pisania na forum o karpikach, leszczykach i przede wszystkim o węgorzykach :lol: niech pisze o karpiach, leszczach i węgorzach :lool: :oczko_usmiech: :hearts:

My jak co roku wigilię spędzamy najpierw u jednych potem u drugich rodziców ;) mamy dwie wigilie, a co :D, ale od przyszłego roku zamierzamy zmienić ten zwyczaj :D :D :D :D
dasuch
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) dasuch » 19.12.2009 13:28

Leszek Skupin napisał(a):
dasuch napisał(a):Proponuję zakazać Renacie pisania na forum o karpikach, leszczykach i przede wszystkim o węgorzykach wędzonych. Dostałem jakichś dziwnych skurczy w żołądku :wink:

Niniejszym zakazuję Renacie pisania na forum o karpikach, leszczykach i przede wszystkim o węgorzykach :lol: niech pisze o karpiach, leszczach i węgorzach :lool: :oczko_usmiech: :hearts:

Teraz to dostanę skurczyków w żołądeczku :D
Dziadek Maciek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dziadek Maciek » 19.12.2009 13:30

dasuch napisał(a):
Leszek Skupin napisał(a):

Teraz to dostanę skurczyków w żołądeczku :D

Wpadnij na "wędzenie...." :) :)
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 19.12.2009 13:58

Do stolnicy dziebko daleko... :wink:
dasuch
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) dasuch » 19.12.2009 14:28

maciek1956 napisał(a):Wpadnij na "wędzenie...." :) :)

Dziękuję bardzo, czuję się zaproszony, napisz tylko gdzie i kiedy. Pozdrawiam
plavac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) plavac » 19.12.2009 14:35

Dasuchu drogi - natychmiast łyknij coś na te skurczyki żołądeczka - to może być wrzodzik :!:
Byle miało moc odpowiednią - niska moc nasila skurczyki :!:
A w ogóle jesteście skurczybyki - ślina mi leci - idę na obiad :D
dasuch
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) dasuch » 19.12.2009 15:08

plavac napisał(a):Dasuchu drogi - natychmiast łyknij coś na te skurczyki żołądeczka - to może być wrzodzik :!:

Idę po pomoc do któregoś z moich przyjaciół. Napewno pomoże mi William Grants albo Jim Bean, zawsze też służy pomocą Jack Daniel's, a na Johnnie Walkerze nigdy się nie zawiodłem. Dzięki za poradę, pozdrawiam.
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 19.12.2009 15:26

dasuch napisał(a):
plavac napisał(a):Dasuchu drogi - natychmiast łyknij coś na te skurczyki żołądeczka - to może być wrzodzik :!:

Idę po pomoc do któregoś z moich przyjaciół. Napewno pomoże mi William Grants albo Jim Bean, zawsze też służy pomocą Jack Daniel's, a na Johnnie Walkerze nigdy się nie zawiodłem. Dzięki za poradę, pozdrawiam.

Widzę, że wiesz co dobre :D, ale chyba nie zapomniałeś o Starym Przemytniku ??? :D "Old Smuggler" ;)
dasuch
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) dasuch » 19.12.2009 15:36

Leszek Skupin napisał(a):Widzę, że wiesz co dobre :D, ale chyba nie zapomniałeś o Starym Przemytniku ??? :D "Old Smuggler" ;)

Zapomniałem, i o wielu innych też. Ale chyba odbiegamy od tematu, chociaż na świątecznym stole dobry alkohol w odpowiedniej ilości może być. Pozdrawiam
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 19.12.2009 16:21

dasuch napisał(a):
Leszek Skupin napisał(a):Widzę, że wiesz co dobre :D, ale chyba nie zapomniałeś o Starym Przemytniku ??? :D "Old Smuggler" ;)

Zapomniałem, i o wielu innych też. Ale chyba odbiegamy od tematu, chociaż na świątecznym stole dobry alkohol w odpowiedniej ilości może być. Pozdrawiam

Tylko i wyłącznie w celach leczniczych po świątecznym obżarstwie ;)

Nie przejmuj się wymieniłeś tylko te najbardziej u nas znane marki ;) jest jeszcze m.in. przedni irlandzki Bushmills ;)
dasuch
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) dasuch » 19.12.2009 16:27

Leszek Skupin napisał(a):Nie przejmuj się wymieniłeś tylko te najbardziej u nas znane marki ;) jest jeszcze m.in. przedni irlandzki Bushmills ;)

Jakie marki? Przecież pisałem, że "Idę po pomoc do któregoś z moich przyjaciół" :D
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 19.12.2009 16:34

No tak... jeszcze Stary Przemytnik może uchodzić za "przyjaciela", ale Bushmills już raczej nie :P ;)
dasuch
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) dasuch » 19.12.2009 16:49

Leszek Skupin napisał(a):No tak... jeszcze Stary Przemytnik może uchodzić za "przyjaciela", ale Bushmills już raczej nie :P ;)

Mam nadzieję, że na najbliższym spotkaniu cromaniaków zaprosimy do wspólnej rozmowy któregoś z przyjaciół. Do zobaczenia
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 19.12.2009 17:07

dasuch napisał(a):... Do zobaczenia

:papa:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Święta Bożego Narodzenia - strona 10
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone