madzia1981 napisał(a):Chyba nie masz zamiaru chadzać z biblią i teczką w garniturze po cro i nawracać...?
Widzialam takich...na szczęscie nie Polaków.
slapol napisał(a):madzia1981 napisał(a):Spotkałem osobiście wielu Cromaniaków - pewnie o różnym stopniu zamożności, wiedzy, zainteresowaniach, miejsca w strukturze społecznej, itp. itd. ...łączy nas m.in. zamiłowanie do odpoczynku w Chorwacji. Bardzo chciałbym, by nie wpieprzyła się w to jakaś partia , sekta
Rydzyka nawracaj!piotr.liwoch napisał(a):Czy są miłośnicy Chorwacji ze Świadków Jehowy?? GG 2320196?
slapol napisał(a):madzia1981 napisał(a):Chyba nie masz zamiaru chadzać z biblią i teczką w garniturze po cro i nawracać...?
Dokładnie tak samo sobie pomyślałem, gdy po raz pierwszy przeczytałem post tytułowy. Spotkałem osobiście wielu Cromaniaków - pewnie o różnym stopniu zamożności, wiedzy, zainteresowaniach, miejsca w strukturze społecznej, itp. itd. ...łączy nas m.in. zamiłowanie do odpoczynku w Chorwacji. Bardzo chciałbym, by nie wpieprzyła się w to jakaś partia , sekta czy inny związek wyznaniowy....oczywiście z jedynymi , słusznymi poglądami na Świat (i nie daj Boże - życie pozagrobowe...)
didik napisał(a):slapol napisał(a):madzia1981 napisał(a):Chyba nie masz zamiaru chadzać z biblią i teczką w garniturze po cro i nawracać...?
Dokładnie tak samo sobie pomyślałem, gdy po raz pierwszy przeczytałem post tytułowy. Spotkałem osobiście wielu Cromaniaków - pewnie o różnym stopniu zamożności, wiedzy, zainteresowaniach, miejsca w strukturze społecznej, itp. itd. ...łączy nas m.in. zamiłowanie do odpoczynku w Chorwacji. Bardzo chciałbym, by nie wpieprzyła się w to jakaś partia , sekta czy inny związek wyznaniowy....oczywiście z jedynymi , słusznymi poglądami na Świat (i nie daj Boże - życie pozagrobowe...)
A sam w swojej relacji z Meksyku symboli "najważniejszej" wiary nie szczędziłeś...
Oczywiście dla celów poglądowych.