as12345600 napisał(a):Czy może ktoś wie czy już są otwarte obie nitki autostrady w tunelach Sveti rok i Mala Kapela ??
pytanie było o drugą nitkę (pas a własciwie dwa pasy), to że oba tunele sa otwarte to już chyba wiedzą wszyscy, chodzi o to kiedy ruch będzie puszczony dwoma pasami w obu kierunkachVegusia napisał(a):Wj co wy oba tunele już sa raczej otwarte. Tak mi sie wydaje bo w zeszłym roku jak wracałam z Ciovo tio własnie takimi tunelami jechaliśmy ,jedem miał około 7,5 km i robił duże wrażenie .
Wj co wy oba tunele już sa raczej otwarte. Tak mi sie wydaje bo w zeszłym roku jak wracałam z Ciovo tio własnie takimi tunelami jechaliśmy ,jedem miał około 7,5 km i robił duże wrażenie .
rich72 napisał(a):Wj co wy oba tunele już sa raczej otwarte. Tak mi sie wydaje bo w zeszłym roku jak wracałam z Ciovo tio własnie takimi tunelami jechaliśmy ,jedem miał około 7,5 km i robił duże wrażenie .
hmmmmm no to nieźle dałaś w czajnik przed samym dojazdem albo w trakcie podróży ładnie to tak man jedzie a Ty trasy nie pamiętasz chyba że Twój men to Chuck Norris wtedy możliwe że jechaliście 2 nitką przez tunele
szunaj11 napisał(a):rich72 napisał(a):Wj co wy oba tunele już sa raczej otwarte. Tak mi sie wydaje bo w zeszłym roku jak wracałam z Ciovo tio własnie takimi tunelami jechaliśmy ,jedem miał około 7,5 km i robił duże wrażenie .
hmmmmm no to nieźle dałaś w czajnik przed samym dojazdem albo w trakcie podróży ładnie to tak man jedzie a Ty trasy nie pamiętasz chyba że Twój men to Chuck Norris wtedy możliwe że jechaliście 2 nitką przez tunele
Czasami puszczają obiema "nitkami " w jedną strone a drugi kierunek
jedzie sobie objazdami przeklinając az miło
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi