apaczpk napisał(a):poza tym własnym autem możemy zatrzymać się w każdej zatoczce gdzie piękne widoki.
macieks600 napisał(a):Posiadam Peugeota 407
Venom555 napisał(a):macieks600 napisał(a):Posiadam Peugeota 407
Taka dygresja z mojej strony... ale zawsze jestem pełen podziwu jak nasi rodacy parkują za granicą a wychodzi im to całkiem nieźle co widać na załączonym powyżej zdjęciu. Genau ta sama sytuacja ma się na rastplatzach gdzie jak byk stoi , ze platz dla autobusów i aut z przyczepami to nasi potrafią tez i tam zaparkować zwykła osobówką.
Venom555 napisał(a):macieks600 napisał(a): auto stoi tak do zdjęcia. .
Spoko Domyśliłem się ale nadarzyła się okazja z której skorzystałem
Poz
Trzęsłam d... przed wjazdem na Srd, trzęsłam jeszcze w paru innych miejscach a po tegorocznym sv. Jurku już nie trzęsę wcalejarod napisał(a):Muszę twój wpis pokazać żonie bo "trzęsie d..." przed planowanym wjazdem. Ale pewnie i tak usłyszę coś w stylu "że z parkingu przy apartamencie nie spada się w przepaść"
jarod napisał(a): Strzelanie łożyska amora przy skrętach kierownicą skutecznie mnie zniechęciło do jazdy po tych zakrętasach. Oczywiście po powrocie do Polski o problemie zapomniałem i jeżdżę jakby nic się nie działo (człowiek staje się przewrażliwiony jak jest daleko od domu )
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne