sirk napisał(a):Proponuję rowerkiem, wersja dla prawdziwych facetów , niemal 30 km ciągle pod górkę, najwygodniej takim pojazdem jak ten pierwszy z tego filmiku:
Wszystko więc przede mną jest taki plan
olciap6 napisał(a):być może gdzieś to było i mi umnęło-ale zapytam, czy istnieje jakaś możliwość dostania się na Św.Jure z Makarskiej nie mając swojego auta? np są organizowane jakieś wycieczki z Makarskiej?
travel napisał(a):Ktoś z was wjeżdżał na Sv.Jure z innej strony , nie płacąc za wstęp? Ten wstęp to jakaś masakra
40 kun od osoby 4 dorosłe- 160kun
Dla porównania wjazd na przełęcz Stelvio we Włoszech - wys.2758 m kosztuje 10 euro za samochód.
Oj drenują nam Chorwaci kieszenie aż miło
travel napisał(a):Ktoś z was wjeżdżał na Sv.Jure z innej strony , nie płacąc za wstęp? Ten wstęp to jakaś masakra
Dla porównania wjazd na przełęcz Stelvio we Włoszech - wys.2758 m kosztuje 10 euro za samochód.
FUX napisał(a):travel napisał(a):Ktoś z was wjeżdżał na Sv.Jure z innej strony , nie płacąc za wstęp? Ten wstęp to jakaś masakra
To do Niemiec lepiej nie jedź. Wjazd na najwyższy szczyt to prawie 50 € od głowy. Kolejką. Widoki gratis.
Nie wstyd takie bzdury wypisywać?
olciap6 napisał(a):litosci, moje pytanie dotyczace tematu zginelo w bezsensownej wymianie zdan-zalatwiajcie sobie takie rzeczy na priv !!!
moze ktos laskawie odpowie na moje pytanie ?????????? czy w ogóle ktoś je zauważył?
olciap6 napisał(a):litosci, moje pytanie dotyczace tematu zginelo w bezsensownej wymianie zdan-zalatwiajcie sobie takie rzeczy na priv !!!
moze ktos laskawie odpowie na moje pytanie ?????????? czy w ogóle ktoś je zauważył?
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne