travel napisał(a):agata26061 napisał(a):Historia z szukaniem drogi mrożąca krew w żyłach. Podziwiam Twoją żonę i jej cierpliwość
Agatko ostatni wpis Abakusa był prawie 2 miesiące temu- chyba o nas zapomniał
Katerina napisał(a):Działam w sprawie powrotu Zdziha do relacji
Abakus68 napisał(a):że na upartego można uznać za punkt widokowy i zostawiam was na chwilę ze zdjęciami…
Katerina napisał(a):Działam w sprawie powrotu Zdziha do relacji
Katerina napisał(a):Potwierdzam. Mariola to Anioł Bardzo Ją polubiłam
...
No wiesz... A jakby ona upadła, czy zasłabła??? Czy jakiś pip ją bałamucił?
Katerina napisał(a):Zawsze macie przemyślenia po fakcie Tak, jak mój Małż po przygodzie w makii, na Visie
AdamZ napisał(a):Pučišća...To miasteczko ma coś w sobie że wyzwala tryb odkrywcy ...
travel napisał(a):... I które zdjęcia oddają rzeczywistość ? Pewnie te mniej kolorowe...:
gusia-s napisał(a):Hmmm, ale że Zdzichowi opadłtravel napisał(a):Zapomniałaś o opadzieKaterina napisał(a):Pipy , kołyski, piargi...a On dalej swoje ...Abakus68 napisał(a): ... Mariola wysiadła ...A i tak do pipy nie trafił to co się dziwić, że opadAbakus68 napisał(a): ... Tył- przód, nie przesadzam, ze 20 razy… Uff ...
Marsallah napisał(a):...Ale jedno mnie ciekawi - chcieliście tam zjeść, czy nie? Bo jeśli tak, to mogliście już zostawić auto i iść z buta
pomorzanka zachodnia napisał(a):To się nazywa "wjechać w każdą dziurę" Nawet trudno się dziwić, że można w takiej sytuacji zabłądzić.
Igłą pinii napisał(a):...Co do ławki na stosie kamieni... przyznam, że długo zastanawialiśmy się "co autor miał na myśli". Mąż nawet, by lepiej wczuć się w te przemyślenia, postanowił rozmyślania kontynuować na jej szczycie... Wejść na tę konstrukcję jeszcze jakoś się da, ale zejść... to jedno z bardziej komicznych wakacyjnych przeżyć
agata26061 napisał(a):Historia z szukaniem drogi mrożąca krew w żyłach. Podziwiam Twoją żonę i jej cierpliwość
travel napisał(a):Agatko ostatni wpis Abakusa był prawie 2 miesiące temu- chyba o nas zapomniał
Katerina napisał(a):...Działam w sprawie powrotu Zdziha do relacji
agata26061 napisał(a):Katerina napisał(a):Działam w sprawie powrotu Zdziha do relacji
Działaj działaj, Kasia. Niech wraca i dokończy swoje dzieło
travel napisał(a):...Zdziho pewnie czeka aż przyjedziesz na Brač i będziecie pisać w duecie
Trajgul napisał(a):Widok na Puciscę REWELACYJNY, nie mogę się napatrzeć.
Igłą pinii napisał(a):Katerina napisał(a):Działam w sprawie powrotu Zdziha do relacji
Dołączam się do oczekujących z niecierpliwością na dalszy ciąg relacji
Malen napisał(a):Świetna relacja! Dołączam do czytających i oczekujących na ciąg dalszy
Abakus68 napisał(a):Katerina napisał(a):Zawsze macie przemyślenia po fakcie Tak, jak mój Małż po przygodzie w makii, na Visie
NO W KOŃCU NAPISAŁAŚ ODCINEK O MAKII - NIE MOGŁEM RUSZYĆ Z MOIM NASTĘPNYM BO W NIM BĘDZIE WSZAK INFO O MAJĄCEJ NASTĄPIĆ AKCJI RATUNKOWEJ...
Abakus68 napisał(a):travel napisał(a):... I które zdjęcia oddają rzeczywistość ? Pewnie te mniej kolorowe...:
Ja jestem trochę kolorystycznie uwsteczniony - to znaczy wtedy myślałem, że tylko ten zmysł mnie zawodzi - ale gdy zamykam oczy widzę wszystko, co kiedyś widziałem. Uwielbiam moje sny. Co prawda są mroczne, zwykle ktoś ginie, ale w jakich pięknych okolicznościach przyrodniczych...
Abakus68 napisał(a):travel napisał(a):...Zdziho pewnie czeka aż przyjedziesz na Brač i będziecie pisać w duecie
Oczywiście, że czekałem na wpis Kasi o Makiach... I chociaż to ma tyle wspólnego z prawdą co brzoza z zamachem to czegoś się trzeba trzymać...
Katerina napisał(a):
Zawsze macie przemyślenia po fakcie Tak, jak mój Małż po przygodzie w makii, na Visie
NO W KOŃCU NAPISAŁAŚ ODCINEK O MAKII - NIE MOGŁEM RUSZYĆ Z MOIM NASTĘPNYM BO W NIM BĘDZIE WSZAK INFO O MAJĄCEJ NASTĄPIĆ AKCJI RATUNKOWEJ...
Skoro w następnej części miałem wspomnieć o Makiach Katarzyny na Visie musiałem poczekać... Oczywiście w dalszej części relacji wyjdzie, że to nieprawda, że ta relacja miała zostać urwana jak hejnał z wieży Mariackiej.
Oczywiście, że czekałem na wpis Kasi o Makiach... I chociaż to ma tyle wspólnego z prawdą co brzoza z zamachem to czegoś się trzeba trzymać...
Katerina napisał(a):
...Działam w sprawie powrotu Zdziha do relacji :wink
...
...
Iza... Są takie chwile w życiu, kiedy chce się zapomnieć o wszystkim... Ale taka Kasia ci nie da :
Powrót do Nasze relacje z podróży